Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A magyarok döntő többsége elutasítja a genderlobbit

888.hu

2021.12.11. 17:55

A felnőtt magyar lakosság túlnyomó többsége, 84 százaléka korlátozná a szexuális tartalmak bemutatását a 18 év alattiak számára a médiafelületeken, 78 százalékuk pedig megtiltaná a körükben a nemük átalakításához vezető kezelések propagálását is – derül ki az Alapjogokért Központ legfrissebb közvélemény-kutatásából, amely a jövő tavaszi gyermekvédelmi népszavazás témáit járta körül.

 

A magyarok háromnegyede nem tenné elérhetővé a kiskorú gyermekek számára azokat a médiatartalmakat, amelyek a születési nem megváltoztathatóságát népszerűsítik, de ugyanennyien tiltanák meg azt is, hogy köznevelési intézményekben a szülő hozzájárulása nélkül kiskorú gyermekeknek szexuális irányultságokat bemutató foglalkozásokat tartsanak – írják a kutatásban.

Az országosan reprezentatív felmérés adatai alapján 100-ból 75 megkérdezett egyetértett azzal, hogy

korlátok közé kell szorítani azokat a médiatartalmakat, amelyek a születési nem módosításának lehetőségét mutatják be.

A válaszadók közül kevesen, 17 százaléknyian mondták azt, hogy nem értenek egyet ezeknek a tartalmaknak a korlátok közé szorításával a kiskorúak esetében sem.

Szintén a felnőtt magyarok háromnegyede (75 százalék) helyezkedett arra az álláspontra, hogy a szülő hozzájárulása nélkül szexuális irányultságokat bemutató foglalkozást ne lehessen tartani kiskorú gyermekeknek köznevelési intézményben, és mindössze 18 százalékuk gondolkozott ezzel ellentétesen.

Tízből közel nyolcan (78 százalék) egyetértettek abban is, hogy

a születési nem átalakításához vezető kezelések népszerűsítését a kiskorúak körében meg kell tiltani,

és mindössze tízből egy válaszadó (13 százalék) mondta azt, hogy nem tiltaná meg ezeknek a propagálását a 18 év alattiak körében.

A legnagyobb mértékű konszenzus abban alakult ki a magyarok között, hogy

a szexuális tartalmak elérhetőségét korlátozni lehessen.

A megkérdezettek 84 százaléka egyetértett ebben a tekintetben a kormánypártok álláspontjával, miszerint a 18 év alattiak számára elérhető médiafelületeken korlátozni kell a szexuális tartalmak bemutatását.

Az országosan reprezentatív kutatás adataiból kiderül, hogy

2021. december elején a választókorú magyar lakosság háromnegyede – hatmillió fő – egyetért a kormánypártok által kezdeményezett gyermekvédelmi népszavazás legfontosabb kérdéseivel,

ami annak köszönhető, hogy még a kormányfővel kritikusok többsége is osztja a gyermekvédelem kapcsán a jobboldal álláspontját. Intő jel lehet ez a magyarországi baloldal számára, amely a népszavazást ostobaságnak titulálta, és a referendum bojkottálására készül. Jövő tavasszal ugyanis Magyarország lesz az első olyan állam Európában, ahol az emberek elmondhatják a véleményüket a gyermekvédelemmel szemben egyre erősödő genderlobbiról.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére