Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Nazione Futura olasz konzervatív mozgalom vezetőjét is meghallgathatjuk a CPAC Hungary-n

888.hu

2022.05.13. 10:44

Santiago Abascal, a 3. legnagyobb spanyol párt vezetője is meg fogja osztani velünk a gondolatait az eseményen.

 

Olaszország legbefolyásosabb ifjúsági mozgalmának élén küzd a valódi európai, konzervatív értékekért. Az Alapjogokért Központ megírta, hogy Francesco Giubilei már kilenc könyvet is megírt (többek között Giorgia Meloni életrajzát is!), melyek többsége igyekezett feltárni az európai konzervativizmus történelmi gyökereit.

Politikai és történészi tevékenysége mellett a Universitá Giustino Fortunato egyetemen vállalatgazdaságot is oktat. Francesco Giubilei szerteágazó tehetségének, hihetetlen munkabírásának is köszönhető az, hogy

az olasz Forbes a 100 legbefolyásosabb fiatal közé választotta.
– írták.

Hazánkba látogat továbbá (ismét) a spanyol politika fenegyereke, Santiago Abascal, a VOX España pártelnöke.
Pártja 2013-ban jött létre, mely hagyományos jobboldali értékeinek felvállalása miatt
ma már a 3. legnagyobb párt Spanyolországban.
Bátran kiállnak a spanyol érdekek, a család és a gyermekek gender-ideológiával szembeni pártfogása mellett, és szembe mennek a kontrollálatlan illegális migrációval.
A VOX a spanyol nép hangja akar lenni, dacolva azzal, hogy a baloldal és részben a jobboldal is mindent megtesz annak érdekében, hogy elhallgattassa őket.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére