Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Soros-hálózat már keresi az ingatlanokat a migránsok betelepítésére

888.hu

2018.03.28. 17:30

A kormány nyilvánosságra hozta azt az adatigénylési dokumentumot, amely álláspontja szerint bizonyítja, hogy a "Soros-hálózat már most keresi az ingatlanokat a bevándorlók betelepítéséhez".

A Soros-hálózat embere az állami tulajdonba került lakások listáját akarja megkapni"

– írták a kormány Facebook-oldalán a feltöltött dokumentum mellé, amelyet Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkár a keddi sajtótájékoztatóján ismertetett. Az államtitkár akkor azt mondta, március 7-én adta be kérelmet egy olyan ügyvéd,

aki nagyon szorosan kötődik a Helsinki Bizottsághoz."

Közölte azt is: a magyar kormány nem adja ki ezt a listát, és áll minden fajta bírósági eljárás elé.

A feltöltött dokumentumban – amelyben kitakarták a személyes adatokat – az igénylő a 2017. január 1-jétől 2018. február 28-ig a magyar állam öröklés jogcímén megszerzett budapesti lakásainak listáját kéri helyrajzi szám és cím szerint.

Zsigó Róbert, a Fidesz országgyűlési képviselője szerdán újságírókkal közölte, a Fidesz azt kéri a kormánytól, hogy adja ki azt a dokumentumot, amely igazolja, hogy a Magyar Helsinki Bizottság embereihez köthető a lakáslistáról szóló adatkérés.

Karácsony is ezzel próbálkozott

Hollik István hívta fel a figyelmet arra, hogy Karácsony Gergely az MSZP-P miniszterelnök-jelöltje polgármesterként olyan előterjesztéssel próbálkozott a zuglói képviselő-testület ülésén, amivel a migránsok lakáshoz jutását segítették volna a kerületben.

A kormánypártok véleményét tolmácsolva kitért arra is, hogy a zuglói önkormányzat a Menedék Egyesülettel közösen több hónapos, a migránsok befogadására felkészítő programsorozatot folytat. Karácsony Gergely volt az első, aki még a 2015-ös migránsválság közepette önkormányzati ingatlant ajánlott fel a bevándorlók ellátásában részt vevő szervezeteknek, és követelte a többi önkormányzattól, hogy vegyenek részt a válság kezelésében.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére