Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Soros-média álhíreit tárgyalná a MSZP és a Jobbik

888.hu

2017.07.30. 16:28

Az Országgyûlés nemzetbiztonsági bizottságának hétfõre összehívott ülésén a "napirendi rágalmak" a Soros-hálózat hazugságkampányán alapulnak - mondta Németh Szilárd, a bizottság alelnöke.

A kormánypártok nem vesznek részt az ülésen, amelyen megpróbálják lejáratni a a vizes világbajnokságot.

Németh Szilárd – aki egyben a bizottság alelnöke is – azt mondta, a megjelölt témák alapján az ülést valójában Soros György hívatta össze, és a “napirendi rágalmak” a Soros-hálózat hazugságkampányán alapulnak. “A Fidesz nem asszisztál Soros bizottsági üléséhez és Magyarország megtámadásához” – fogalmazott.

A kormánypárt úgy látja – fűzte hozzá –, hogy a balliberális ellenzék a Jobbikkal egy húron pendülve, a FINA és a közönség által is minden idők legjobb vizes világbajnokságának nevezett sporteseménye ellen indított hazugságkampányt, és ehhez a parlament nemzetbiztonsági bizottságát is fel akarja használni.

Németh Szilárd megdöbbentőnek nevezte, hogy még egy ilyen sporteseményről is a politika jut eszébe az ellenzéknek, “valószínűleg azért, mert képtelenek a magyar sportolókkal és a szurkolókkal együtt örülni”.

Az ország nemzetközi szinten is sikeres és biztonságos

Hozzátette, az ellenzék nem tudja elfogadni, hogy minden erőlködésük ellenére az ország nemzetközi szinten is sikeres és biztonságos. Sőt, a sikerek ellen drukkolnak, és hazug rágalmakkal akarják lejáratni az országot a nemzetközi közvélemény előtt.

A Fidesz nem fogja hagyni, hogy az ellenzék Soros megrendelései szerint rángassa a magyar emberek által megválasztott országgyűlést és annak bizottságait”

– hangsúlyozta. Szerinte a nemzetbiztonsági bizottságot a migráció okozta terrorveszély miatt kellene inkább összehívni.

Emlékeztetett: péntek délután Németországban egy szélsőséges iszlamista egy szupermarketben levett a polcról egy konyhakést, kibontotta a csomagolásából és vérengzésbe kezdett. Egy embert megölt, és a nyomozás új adatai szerint hét embert sebesített meg.

Ezzel kapcsolatban Németh Szilárd megjegyezte, az a migránspolitika, amit Soros György, Brüsszel és a hazai ellenzék is képvisel, egyre nagyobb veszélybe sodorja Európát, miközben őket nem érdekli sem a kontinens, sem a magyar emberek biztonsága.

Utórezgések

Bayer Lili és a Heti Válasz figyelmét szeretnénk felhívni erre a Soros-interjúra, amelyben Soros György részéről elhangzik az a kijelentés, ami miatt az amerikai közéleti vitákban a neve gyakran, náci kollaboránsként kerül megemlítésre.

Bayer Lili Twitter-fiókját végigpörgetve szomorúan konstatáltam, hogy a Magyar Narancs Orbánt náciként ábrázoló címlapján egy csöppet sem háborodott fel, feltehetően akkor épp nem találta a morális iránytűjét, amely mindig kéznél van, ha jobboldali médiára akar lecsapni.

Kedves Lili, inkább igyál egy kávét!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére