Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Alapjogokért Központ: A nemváltoztatást akarja népszerűsíteni a köznevelésben a baloldal

888.hu

2022.10.13. 16:20

Nicsak, ki akar itt genderagymosást végezni iskolás gyerekeken? Csak nem a a nyílt társadalomhoz tartozó Amnesty? – írja az Alapjogokért Központ a Facebookon.

 

Ugyan már, Magyarországon szó sincs arról, hogy bárki nemváltoztatást propagálna iskolákban, ezt csak a jobboldal találta ki, hogy hergelhessen.”

– hallottuk csilliószor a gyermekvédelmi törvény, majd a népszavazás kapcsán a baloldal és csatolmányai részéről.

Mint írják: azt is elmondtuk, hogy itt a „csendes eső” taktikájáról van szó. Nem rögtön a nemváltás népszerűsítésével kezdenek, hanem – ahogy Nyugaton pár évtizeddel ezelőtt – először csak „érzékenyítenek”, szavakat formálnak át, „szexuális egyenlőségről” papolnak, majd újabb és újabb „gendereket” [aszexuális genderfluid, nonbináris agender] találnak ki. Utána jönnek a félhivatalos „LMBTQAPIstb.” és genderstratégiák – ld. az Unió vonatkozó dokumentumait –, majd az EP kimondja, hogy férfiaknak is van joguk szülni. Mindezt követően veszik csak célba a gyerekeket, átírják a meséket, a herceg a hercegbe lesz szerelmes, utána jön az iskola – és a nemváltás konkrét és direkt propagálása.

 

A gyermekek védelmének ügyét a Soros György által finanszírozott nyílt társadalom hálózata – és magyarországi kitartottjaik – igyekeztek kigúnyolni, „az anya nő, az apa férfi” alaptörvényi kitételére olyanokat mondtak, hogy ilyen alapon azt is lehetne rögzíteni, hogy „az ég kék, a zöld fű”. De látható, hogy sem az Alaptörvény, sem a gyermekvédelmi szabályok, sem gyermekvédelmi népszavazás nem volt ok nélkül: a magyarországi Amnesty most már nyíltan felvállalja, hogy be akarja vinni a szexuális propagandát az iskolákba, sőt, ott a nemváltás-nemátalakítás „lehetőségéről” akarja győzködni a kiskorúakat – elmondásuk szerint azért, hogy „széles eszköztár segítségével új pedagógiai utakat nyisson meg a diákok érdekében” – teszik hozzá.

 

Mindez teljesen nyíltan szembemegy az alkotmány és a törvény betűjével is, mely kimondja: iskolai »foglalkozások nem irányulhatnak a születési nemnek megfelelő önazonosságtól való eltérés, a nem megváltoztatása népszerűsítésére«. Az Amnesty tehát törvénysértésre buzdít – de ami a rosszabb, a szülők kikerülésével akarják átmosni a gyermekek agyát.”

 

Hozzáteszik: 2022. április 3-án a magyar választók nemet mondtak a nyílt társadalom hálózata által guruló dollárokkal pénzelt baloldalra, annak pártjaira és „civiljeire”. Nemet mondtak a genderideológiára is: a népszavazáson a szavazók 95%-a, 3.5 millió ember állt ki a gyermekek védelme mellett – soha ennyien nem szavaztak még Magyarországon egy ügy mellett 1990 óta!

 

Az világos, hogy mi a nyílt társadalom, a balos amerikai donorok érdeke és ezeket hogyan akarják ráerőszakolni a magyar társadalomra – legyen szó akár migrációról, akár az értelmetlen szankciókról, akár a genderagymosásról. De ha már »emberi jogi NGO-król« van szó jelen esetben, érdemes lenne figyelembe venniük az egyik legfontosabb alapjog, a választásokon történő részvétel eredményét: az ugyanis azt mutatja, hogy ebből az emberek nem kérnek. A magyar választók demokratikus módon kifejezték, mit akarnak – és most (is) ezzel megy szembe a baloldal, az Amnesty.”

 

Igen, ők hívják magukat „demokratáknak”... – írják végül.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére