Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Alapjogokért Központ: A nő az nő, a férfi az férfi

888.hu

2020.11.11. 07:23

Ilyen egyszerű. Nem kell ezt túlbonyolítani.

Mint arról a 888.hu is beszámolt, alkotmánymódosítással védené a kormány a magyar gyermekeket a genderpropagandától. A módosítás amellett, hogy egyértelműen kimondja, hogy az anya nő, az apa pedig férfi,

minden gyermek számára biztosítja a Magyarország keresztény kultúráján alapuló értékrend szerinti nevelést, valamint garantálja a gyermek születési nemének megfelelő háborítatlan fejlődését.

A normalitás védelmét célzó javaslatot az Alapjogokért Központ is üdvözölte. A jobboldali Think Tank Facebook-oldalán kedd este jelent meg egy bejegyzés, amely az „Igen, a nő az nő, a férfi az férfi. Igen, ezt ki kell mondani, a gyermekeket pedig meg kell védeni” felütéssel kezdődik.

A módosítás kapcsán az Alapjogokért Központ posztja megjegyzi:

Bár a normális dolgokat magától értetődőknek tartjuk, épp ezért sokszor úgy gondoljuk, hogy azokról felesleges is beszélni – hiszen mindenki tudja a bevett fogalmakról, mi mit jelent. A homoszexuális-propaganda és a genderideológia korában azonban ez a kényelmes fotelszurkolás már nem tartható. Fel kell menni a pályára és játszani kell – ha szükséges, karakán, őszinte szellemben.”

A Facebookon közzétett írás a várható nemzetközi visszhangra is kitér:

A javaslatból persze óriási cirkusz lesz. Emberi jogok és alapvető európai értékek megsértésére fognak hivatkozni. Jönnek majd az ellenzéki pártok, a TASZ, a Helsinki, a fél nyílt társadalom-hálózat, az EU, az ENSZ, a homoszexuális érdekvédő szervezetek, a Momentum talán még a NATO-t is behívja. (Persze itthon ezt majd letagadják.)

Az Alapjogokért Központ szerint amennyiben a progresszió élharcosainak joguk van az érzékenyítésnek hívott agymosáshoz, a gyermekek „hagyományostól eltérő nemi szerepekkel” történő megismertetéséhez, akkor egy konzervatív kormánynak is joga van ahhoz, hogy kiálljon a normalitás, a teremtés rendje mellett.

Hiszen a nő az nő, a férfi az férfi. Ilyen egyszerű. Nem kell ezt túlbonyolítani. Csak kimondani”

– zárul a közlemény.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére