Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Alig voltak a baloldal szombati demonstrációján

888.hu

2022.04.02. 20:47

Nem igazán hozta lázba az embereket.

 

Az ukrán elnök pár hete tett közzé felhívást arra vonatkozóan, hogy az Ukrajnával szolidáris országok demonstrációval álljanak ki országa mellett. Juhász Péter a tüntetést megnyitva arról beszélt, hogy Zelenszkij felhívása miatt kötelességüknek tekintették, hogy megszervezzék a mai tüntetést.

Az Együtt egykori elnöke mindezek mellett sajnálkozását fejezte ki amiatt, hogy a kezdésre mindössze száz fő gyűlt össze az Erzsébet híd pesti hídfőjénél felállított színpad előtt

– számolt be a Magyar Nemzet.

A lap azt írja, hogy az érdeklődők száma a tüntetés kezdete után valamivel nőtt, közben viszont a híd előzetes bejelentés nélküli lezárása miatt a budai oldalon hatalmas dugó alakult ki. Egy ideig úgy tűnt, a feltorlódott autósok többen vannak, mint a tüntetők, a sor elején álló gépkocsivezetők kiszálltak autójukból, elsétáltak a színpadhoz megnézni, miért nem haladhatnak tovább. A tüntetés végül egy óra alatt véget ért, Juhász Péter a meghirdetett időpont előtt fél órával megköszönte a részvételt mindenkinek, és arra biztatta a demonstrálókat, hogy holnap szavazzanak a baloldal közös listájára.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére