Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Anonymous: 4,5 milliárd forint EU-s támogatást zsebelt be egy politikus

888.hu

2021.07.19. 14:20

Újabb felvétel érkezett a bennfentes.net szerkesztőségébe. A vasárnapihoz hasonló módon hétfő reggel is egy motoros futár hozott egy pendrive-ot, hasonlót, mint vasárnap délután, csak most fekete színűt.

 

Az adathordozón ismét egy Anonymous-álarcos alak jelent meg, és olvasott fel egy szöveget, amelyben azt mondja: egy politikus és a hozzá kapcsolható cégek négy és fél milliárd forint európai uniós támogatást és 300 millió forintnyi állami támogatást nyertek el.

Annyit még segítek, hogy a politikus, akiről szó van, négy és fél milliárd forintnyi EU-támogatást vett fel saját és haveri cégein keresztül. Ja, és 300 millió forintnyi állami közbeszerzést is el tudtak hozni. Jó dolguk van a politikusoknak! De ki lehet ő? Ha eltaláltátok, újra jelentkezem!”

– mondta Anonymous.

Az álarcos alak a videó elején vasárnapi videóüzenetére is utal. Ahogy arról elsőként a bennfentes.net számolt be, vasárnap délután egy fehér pendrive-ot kapott szerkesztőségük, amelyen Anonymous egy nagy leleplezést ígért.

Egy kétszínű politikus lebuktatását ígérte, aki szerinte kettős játékot űz.

Arra sem a vasárnapi, sem a hétfői videóban nem utalt, hogy melyik párt tagja lehet az illető, még azt sem tudni, hogy kormánypárti vagy ellenzéki politikusról van-e szó.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére