Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Antiszemitázva sivalkodik Soros kapcsán a New York Times

Sümeghi Lóránt

2017.04.08. 13:28

A liberálisok revolvermédiája, a The New York Times szerkesztõségi állásfoglalás keretében utalt arra, mindenki náci, aki nem ért egyet Soros Györggyel.

A liberálisok revolvermédiája, a The New York Times (NYT) szerkesztőségi állásfoglalás keretében utalt arra, mindenki náci, aki nem ért egyet Soros Györggyel.

A Donald Trump amerikai elnök által "álhírgyárként" megnevezett New York Times szerkesztőségében annyira elfogytak az érvek, hogy nem maradt más hátra: elővették az antiszemita-kártyát. A lap szerint

Orbán azt gondolja, ha beleköt a holokauszt-túlélő Soros Györgybe, azzal felkorbácsolja a választásokhoz szükséges antiszemita és idegengyűlölő szavazók érzelmeit."

Az NYT azonban több tényt szándékosan nem vett figyelembe, még mielőtt leírták ezt az emeletes baromságot. Lássuk:

  • Orbán Viktornak nincs szüksége különböző antiszemita és idegengyűlölő szavazók elhódítására, tekintettel arra, hogy a felmérések szerint toronymagasan vezet a Fidesz;
  • Soros György már a holokauszt idején kollaborált a nácikkal, amelyet végtelen cinizmussal be is ismert;
  • mi több, Soros György liberális, destruktív politikai hálózatának és intézményének eleve semmi köze sincs az NYT által erőltetett zsidó-kérdéshez.

A lap tehát egy már ismert, a liberálisok körében előszeretettel alkalmazott stratégiát használ: amikor minden érv elszáll, akkor nácizni kell az ellenfelet. Csakhogy az fel sem merült az NYT szerkesztőségében, hogy attól még nem válik valaki antiszemitává, ha kritizálja Soros György nemzetellenes, migránssimogató, liberális politikai tevékenységét.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére