Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az LMP kulcsemberei Simicska lábai elõtt hevernek!

Nagy Gábor

2018.01.24. 13:58

Újabb fotókat közölt a Ripost. Hadházy Ákoson túl több, az LMP-hez tartozó kulcsember is részt vett azon a titkos találkozón, ami napok óta lázban tartja a magyar sajtót.
Helyreigazítás: "Az LMP kulcsemberei Simicska lábai előtt hevernek!” című cikkünkben valótlanul állítottuk, hogy a Simicska-birodalom vezetőivel folytatott, a Fortuna állóhajón tartott budapesti tanácskozáson Varga Amara, az LMP sajtófőnöke is részt vett. A valóság ezzel szemben az, hogy a rendezvényen Varga Amara nem vett részt, emellett Varga Amara nem az LMP sajtófőnöke.

Újabb fotókat közölt a Ripost. Hadházy Ákoson túl több, az LMP-hez tartozó kulcsember is részt vett azon a titkos találkozón, ami napok óta lázban tartja a magyar sajtót.

Ahogy arról korábban írtunk, Hadházy Ákos a hétvégén titkos politikai egyeztetésen vett részt Simicska Lajos politikai, üzleti és médiabirodalmának legfontosabb vezetőivel.

Akkor sokan úgy fogalmaztak, hogy Hadházy eladta a pártot.

Ezt követően a Riposton fotók is megjelentek a találkozóról, amiken mind az LMP-s politikus, mind pedig a Jobbik pártelnöke, Vona Gábor látható.

Ám most kiderült, nemcsak Hadházy volt ott az éjszakába nyúló találkozón, hanem az LMP korábbi nagy nevei is megjelentek azon. A lap hozzá is teszi:

Elkészült az LMP–Simicska-paktum, a párt politikusai behódoltak az oligarchának.

Mint írja a lap, "a konspiratív módszerekkel megszervezett találkozón ott voltak az LMP legfontosabb 'háttéremberei', a korábbi pártelnök Schiffer András és a párt eszmei atyjának tekintett Lányi András is. Ott volt a pártvezetőségből még a párt korábbi főpolgármester-jelöltje és szóvivője Csárdi Antal. A sürgős teendők megbeszélése végett magukkal vitték az LMP egyéb médiavezetőit is. Varga Amara a párt sajtófőnöke buzgón jegyzetelte a teendőket".

A képek tanúsága alapján nagyon úgy tűnik, hogy az LMP-s delegáció közvetlenül Simicska legfontosabb embereivel beszélt, s valószínűleg arról folyt a diskurzus, hogy hogyan és mekkora mértékben támogatja az oligarcha a pártot a behódolásért cserébe.

A Ripost információi szerint "Faragó Csaba Simicska-pénztáros, valamint a kétes hírű üzletemberből - a Magyar Nemzetre kényszerített - médiamogullá átvedlett Schlecht Csaba diktálta az LMP- Simicska paktum részleteit".

A lap információi szerint az együttműködés kiindulópontja a már "bedarált" Jobbik példája, tehát az a kézi irányítás, amivel Simicska dirigálja a pártot – kezdve a filléres plakáthelyek bérlésétől a tulajdonátadáson át egészen a politikai direktíváig.

A Ripost hozzáteszi: a paktumban az is benne van, hogy a Simicska-médiát is "csatasorba" állítják.

Az LMP és a Simicska Lajos közötti összekötőnek Hadházy Ákost nevezték ki – teszi hozzá a lap, aki olyan futárszerepet játszhat, mint Varga-Damm Andrea a Jobbikban.

Sokak szerint Hadházyt is azért küldték Simicskáék az LMP-be, hogy ott előkészíthessen egy ilyesfajta hatalomátvételt, amit most láthatunk – írja a Ripost. De sokan vélekednek úgy is, hogy Hadházy már évekkel korábban elköteleződött az oligarchának, akinek "fogott embere", ezért személyesen irányítja – zárja a cikkét a lap.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére