Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Barátom, te náci vagy, nem konzervatív

888.hu

2016.04.04. 19:28

A Vs.hu megírta, hogy a Magyar Hírlap robbantotta a hírt, mely szerint a Pázmányon megalakult a kultúrmarxisták befolyását ellensúlyozni akaró Konzervatív Hallgatók Szövetsége.

László Balázs, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem politológia szakos hallgatója vezetésével megalakult a Konzervatív Hallgatók Szövetsége. 

Egy baj van ezzel

Aki sorsközösséget vállal szélsőséges ideológiával, holokauszttagadó, a borús ég mögött chemtrélező háttérhatalmat vizionáló szervezettel, jelen esetben a Pax Hungarica nyilas mozgalommal, az nem konzervatív, hanem echte náci. 

Náciknak meg semmi keresnivalójuk nincs a konzervativizmus térfelén. Hiába a jólfésült frizura, slim fit zakó, a konzervatív külső nyilas belsőt takar László Balázs esetében. László Balázs a Pax Hungarica nyilas mozgalom rendezvényén vett részt konferálóként 2015-ben. 

A Pax Hungarica mozgalom Szálasi Ferenc hungarista ideológiáját vallja a magáénak. Rendezvényeiken a Szálasi Ferenc-féle nyilas mozgalom jelképeit használják, formaruhájuk pedig a jól ismert zöld ing. A mozgalom nyíltan megvet és alacsonyabb származásúnak tart bizonyos társadalmi csoportokat, például a zsidókat, homoszexuálisokat és a cigányokat.

Önmeghatározásuk szerint: Szálasi ideológiájának, vagyis a hungarista eszmerendszernek kétségtelenül bölcseleti alapjai vannak, melyeket ápolni kívánnak. 

Még mindig sok a nyilas és kevés az íjász! 

(Magyar Hírlap, VS.hu)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére