Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Bige László már megdobta egy kis „apróval” Márki-Zay Pétert

888.hu

2021.11.13. 12:20

Az ő esetében ez milliókat jelent.

 

Mint ismert, a baloldali vörösbáró, Bige László ígéretet tett arra, hogy amennyiben szüksége van rá, anyagilag is támogatja Márki-Zay Péter kampányát. Az oligarcha megígérte, hogy annyit ad az ellenzék miniszterelnök-jelöltjének, amennyit kér.

Az ATV Egyenes Beszéd című műsorában Bige arra a kérdésre, hogy kért-e már pénzt tőle, annyit válaszolt:

csak némi aprót, még előválasztás előtt”.

A némi apró pár millió forint volt, azóta nem beszéltek erről. Azt nem tudja megmondani, hogy ki kezdeményezett, valamikor találkoztak, és ő felajánlotta, hogy megtámogatná. Azt is elmondta, hogy sem Karácsony Gergely, sem Gyurcsány Ferenc nem kapott tőle pénzt.

Mint ismert, a vörösbáró hét éven át folytatott jogsértő kartellezést a műtrágyapiacon és okozhatott ezzel jelentős károkat a gazdáknak. A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) ezért 14 milliárd forintos bírságot rótt ki a versenyjogi szabályok súlyos megsértése miatt a hozzá köthető Nitrogénművek cégcsoportjának hat vállalkozására.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére