Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Bíróság: Vona egy terrorszervezet tagjaival fotózkodott

888.hu

2017.03.31. 21:28

Meg­szü­le­tett a má­sod­fokú bírósági íté­let, mely szerint igaz az, hogy Vona Gábor a Szürke Far­ka­sok kö­ré­ben töl­tött el több napot Tö­rök­or­szág­ban - tájékoztat a Ripost.

A kompromittáló fotókat Vona Gábor Facebook-oldaláról korábban már eltüntették, többek között azokat is, amelyek a pártvezért a hírhedt török terrorszervezet, a Szürke Farkasok tagjai körében, azok jellegzetes köszöntését, kézjelét mutatva ábrázolja.

A Jobbik megpróbálta félrevezetni a bíróságot, azt állítva, hogy a kínos képeket maga a Facebook távolította el, de kiderült, hogy ez nem igaz, ők maguk törölték. A Jobbik ügyvédei azzal próbálták kimagyarázni a dolgot, hogy Vona Gábor nem a terrorista szervezet kézjelét, hanem a szokásos V-t, a győzelem jelét mutatja – hívja fel a figyelmet a Ripost

A Fővárosi Ítélőtábla azonban kimondta, hogy:

Vona és a képen látható személyek kézjele a jellegzetes terroristaköszöntést, a farkasfejet ábrázolja. Tekintettel pedig arra, hogy a fényképfelvétel Törökországban készült, így tényszerű megállapítás az, hogy a felperes a képen a Szürke Farkasok híveként jelenik meg. A Fővárosi Ítélőtábla másodfokú ítélete jogerős, ellene fellebbezni nem lehet.

Korábban, ugyancsak a Ripost írta, hogy a Jobbik elnöke törökországi előadókörútja során került szoros kapcsolatba a Szürke Farkasokkal.

Az ultranacionalista mozgalom – a hivatalos nemzetközi álláspont szerint terrorszervezet – a nacionalista MHP párt „nem hivatalos katonai szárnya”, amely több száz embert ölt meg az 1970-es és ’80-as években. Az ő egyik emberük próbálta megölni II. János Pál pápát is.

Vona közvetlenül a török útja után maga posztolta a képet, amin a Szürke Farkasok köszöntésével üdvözli híveit.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére