Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Botrány: élõ adásban zsidózott Szigetvári Viktor

Sümeghi Lóránt

2016.05.13. 21:48

Az Együtt elnöke még a zsidózást sem veti meg, ha az aktuális politikai érdekeit szolgálja.

Az Együtt elnöke még a zsidózást sem veti meg, ha az aktuális politikai érdekeit szolgálja.

Az ATV péntek esti Szabad Szemmel című műsorában elképesztő képsoroknak lehettek szemtanúi a nézők. Ugyanis az Együtt elnöke, Szigetvári Viktor egy ízeset zsidózott. Legalábbis megpróbált, ugyanis vitapartnere, Németh Szilárd nem volt hajlandó részt venni az alpárivá süllyesztett beszélgetésben.

A heves vitát a bevándorlás kérdése indította el, azonban idővel Szigetvári egyre kényelmetlenebbül kezdte érezni magát, miután Németh Szilárd feketén-fehéren felvázolta azokat az egyértelmű tényeket, amelyek alátámasztották a kvótával kapcsolatos népszavazás létjogosultságát.

Az Együtt elnöke nem bírta türtőztetni magát, megpróbálta Németh Szilárd országgyűlési képviselő szájába adni azt, hogy Brüsszel lényegében a zsidók gazdasági köreit próbálja kiszolgálni és felhasználni. A nyíltan antiszemita kijelentés után Németh Szilárd nemcsak kikérte magának, hanem fel is állt és elhagyta az ATV stúdióját.

Szigetvári Viktornak meglett volna a lehetősége arra, hogy visszavonja kijelentését, ám kicsit sem meglepő módon így nyilatkozott az eset után nem sokkal:

"Dehogy vonom vissza!"

(ATV

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére