Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Cigányok verték meg Bayer Zsolt fiát

Nagy Gábor

2016.09.09. 10:08

A Magyar Hírlapban ezt írta az édesapja: "A fiunk összeverve, szétvert arccal, állkapoccsal, összerugdosva, de legalább élve hazajött."
Bayer Zsolt orvostanhallgató fiát és unokatestvérét a nyílt utcán verték meg

A publicista a Magyar Hírlap pénteki számában számolt be a szomorú esetről. Fiára nyolcan támadtak rá vascsövekkel, baseballütőkkel, de végül csak "ököllel" és lábbal bántalmazták a fiúkat. Mint kiderült: csak azért nem történt tragédia, mert a közeli söröző tulajdonosa ismerte a támadókat, és el tudta zavarni őket.

Bayer családjában azonban nem ez az első eset. Korábban, az akkor 14 éves, másik gyermeküket támadták meg az első kerületben, akitől ismeretlenek elvették a telefonját.

A publicista a történtek után meghökkent, és a következőket írta:

"Segítsen valaki helyeset és korrektet gondolni. A kitüntetés-visszaadók közül valaki mondja meg, ő hogyan tenné túl magát azon, hogy a gyereke összeverve, összerugdalva jön haza este, mert egy rakás falkába verődött állat úgy látta jónak, hogy ezt teszi…"

De mielőtt valaki rasszista cikkért kiáltana:

"És a félreértések elkerülése végett: nem „a” cigányokról beszélek, hanem erről a nyolc gyáva féregről. És az ő teljesen felesleges, semmit sem érő életükről."

(Magyar Hírlap)
 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére