Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egyáltalán nem ilyen ez a popszakma

Bertha László

2019.01.26. 15:39

Január 19-én a gigatüntinek tervezett, politikai bolhacirkuszba fulladt ellenzéki megmozduláson megtámadtak minket. Az operatõr munkatársamat Miklósvölgyi Csabát meglökték, a kamerájának mikrofonját pedig letörték, ezzel jelentõs kárt okozva a televíziónknak. Az Informátor az erõszakot követõen feljelentést tett, a rendõrség garázdaság miatt indított eljárást a tettesek ellen.

Békés, sőt szinte unalmasnak nevezhető szombat délutánnak indult az ellenzék nagy, országot megbénító tiltakozó akciója. A sztrájkból semmi nem lett, ahogy a várt tömeg sem érkezett meg a Várkert Bazár elé. Nagyjából 1500-2000 embernek volt kedve egy kicsit hőbörögni. Forgattunk, beszélgettünk, interjúkat készítettünk, mondhatni csak a szokásos. Amikor egy pillanat alatt az MSZP standjánál körbevett minket egy nagyobb csoport, akik először trágár kifejezéseket vágtak a fejünkhöz, majd eldurvultak és megtámadták Miklósvölgyi Csabát, az Informátor operatőrét. A kamera mikrofonját sikerült letörnie az egyik felhergelt tüntetőnek.

Informátor

Megtámadtak minket! Komoly károkat okoztak a kameránkban. Személyi sérülés szerencsére nem történt.

Az agressziót követően a rendőrségnek kellett intézkednie, a tetteseket előállították és garázdaság miatt indult ellenük eljárás.

Az erőszak egyetlen formája sem elfogadható – szerintem és általában a jóérzésű emberek szerint.

Ennek ellenére az MSZP elnöke (a közepesen ismert és népszerű Tóth Bertalan) nem így gondolja. A szocialisták első embere az esetet követően kiállt tájékoztatni a sajtót, arról beszélt, hogy “ilyen ez a popszakma”. Meg egyébként is, a “propagandisták” mit csodálkoznak, ha megverik őket.

Lehetséges, hogy Tóth Bertalan olyan országban szeretne élni, ahol ez az eset “ilyen ez a popszakmának” minősül, de azt hiszem nagyon sok magyar ember nevében mondhatom, illetve írhatom, hogy ez téves út.

Az ellenzéknek tömegeket megmozgatni nem sikerült, viszont a mögöttük álló kisebbséget fel tudták annyira hergelni, hogy azok médiamunkásokat akarnak megverni. Szégyen vagy sem, az Informátor stábja minden egyes alkalommal az épségünkre vigyázó biztonsági emberekkel jár forgatni. A mostani esetben is csak munkatársunk profizmusán múlt, hogy nem történt komolyabb baj.

Egy tüntetés nemcsak annyiról szól, hogy feltüzelünk néhány embert, majd mikor úgy érezzük jól végeztük a dolgunkat az utcán hagyjuk őket, hogy csináljanak, amit akarnak. Balhét, bunyót vagy kárt. Az emberekért felelni kell, ez a politika lényege. 2019-ben ezt érdemes lenne megtanulni az ellenzéki oldalon is.

Az Informátor teles adása itt tekinthető meg:

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére