Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Érdektelenségbe fulladt a tegnapi pedagógus sztrájk

Sümeghi Lóránt

2016.04.21. 10:28

A Fidesz frakcióvezetõje szerint a szerdai sztrájk a pedagógusok körében igencsak érdektelenségbe fulladt, nagyjából 80-85 százalékuk nem vett részt benne.

A Fidesz frakcióvezetője szerint a szerdai sztrájk a pedagógusok körében igencsak érdektelenségbe fulladt, nagyjából 80-85 százalékuk nem vett részt benne.

Kósa Lajos csütörtök reggel azt mondta a Kossuth Rádió műsorában, hogy a legmeglepőbb kijelentést a Pedagógus Szakszervezet vezetője tette, aki szerint a politikát be kell vinni az iskolába. Ebből mindenki előtt nyilvánvalóvá kellett válni annak, hogy az egész pedagógussztrájk

valós problémák mögé bújva meztelen politikai törekvéseket tartalmaz, ami nem meglepő, hiszen a szakszervezetek igen régen szövetségesei az MSZP-nek."

A Fidesz frakcióvezetője szerint az utcai kiabálás csak figyelemfelhívásra jó, feltéve, ha csatlakoznak hozzá az emberek, a sztrájk csak fenyegetés lehet. Majd kérdésként vetette fel, hogy vajon kiabálva meg lehet-e egyezni bármiről is, majd válaszolt is rá: nem könnyű.

(MTI)

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére