Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

„Ez nem baloldaliság és nem progresszió, hanem ócska, belterjes sznobéria”

888.hu

2022.04.20. 19:20

Gyöngyösi Márton, a Jobbik EP képviselője a Facebookon akadt ki.

 

Az elején persze az volt, hogy Gerő Andrástól Lattmann Tamáson át Kende Péterig bezáróan az összes olyan baloldali értelmiségi, aki évtizedek óta abból él, hogy egy belterjes sznob társasággal körbe-körbe fizetnek egymásnak a sok bölcsességért, megállapította, hogy az ellenzék kudarca mögött egyes-egyedül a Jobbik és az ő „elpártolt szavazói” állnak – kezdte hosszú elemzését a képviselő.

 

Az állítás persze már akkor gyanús volt, hiszen ezekről a »szakértőkről« nagyrészt éppen az imént derült ki, hogy a magyar vidékről való ismereteik olyan szintet képviselnek, hogy jó eséllyel már a népligeti buszpályaudvart sem találnák meg.”

– jegyezte meg.

 

A képviselő kihangsúlyozta, hogy „az ellenzék együttműködésének nincs alternatívája és azok az emberek, politikusoktól az egyszerű aktivistákig, akik ebben az óriási munkában részt vettek, soha többé nem fogják egymást újra 20. századi álviták mentén megítélni”.

 

Nem hiszem, hogy azoknak a becsületes és tisztességes baloldali embereknek, akik vidéken akár Jobbikos jelöltekkel dolgoztak együtt, szükségük volna arra az uszításra, amit most egyesektől kapnak valamiféle baloldaliság meg progresszió nevében.”

– tette hozzá.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére