Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

„Fejétől bűzlik a hal”

888.hu

2022.10.23. 20:45

Vérlázítónak tartjuk, hogy egy baloldali kereskedelmi csatorna megszületése óta kínból, megalázásból és kukkolásból gyarapítja a vagyonát – hangsúlyozta a Magyar nemzethez eljuttatott közleményében a Magyar Nemzeti Médiaszövetség, amely szomorúsággal értesült róla, hogy az RTL műsorvezetője élő adásban alázott meg egy kolumbiai kisfiút.

 

Az pedig különösen visszataszító, hogy miközben a gyermekek megalázásából húznak hatalmas anyagi hasznot, híradójukban politikai pedofíliának nevezik, ha egy felújított óvodát gyermekek jelenlétében adnak át.”

fűzték hozzá.

A MNMSZ ugyanakkor rámutatott: „Ebben a történetben nem csak és nem elsősorban a műsorvezető a hibás. Őt ugyanis a csatorna kreatívjai választják, alapos keresgélés után, éspedig azért, mert erre a műsorra őt tartják a legalkalmasabbak. A kreatívokat pedig a csatorna vezetése nevezi ki, mert őket tartják a legalkalmasabbnak arra, hogy végrehajtsák a műsorpolitikát, amelynek köszönhetően a kereskedelmi csatorna nézettségre, tulajdonosai pedig bevételre tesznek szert.”

 

A műsorvezető tehát azt teljesíti, amit elvárnak tőle, ha ő nem, majd megteszi helyette más.”

– húzták alá. A médiaszövetség szerint az is felháborító, hogy a Mónika Show elnevezésű, a médiahatóságok által többször megbüntetett förmedvényt még mindig ismétlik a kábelcsatornáikon. Nemsokára pedig ismét egy újabb Való Világgal örvendeztethetik meg nézőiket – írják.

A Magyar Nemzeti Médiaszövetség szerint ebben a helyzetben nem elég egy négy nap után kiadott szűkszavú közlemény a csatornától, és nem elég bocsánatkérésre hivatkozni és pár szóban elnézést kérni. Úgy vélik, hogy

a csatorna vezetésének végre át kellene gondolnia, hogy meddig lehet folyamatosan csökkenő nézettség mellett egyre nagyobb nyomorból és megalázásból profitot termelni a baloldali médiamágnásoknak és meddig akarnak hazugságokra, hisztériakeltésre és megalázásra építeni egy televíziót.”

 

„Addig viszont az egész újságírószakmának hallatnia kell a hangját, hogy az ilyen és ehhez hasonló eset ne maradjon megfelelő következmény nélkül. Éppen ezért a MNMSZ felhív minden újságírót, hogy határolódjon el az RTL-től, és felszólítja a MÚOSZ-t, hogy indítson etikai vizsgálatot, a csatornát pedig, hogy azonnal állítsa le az emberek megalázására épülő műsorát.” – emelik ki.

 

Az RTL a Celeb vagyok, ments ki innen! kedd esti élő adásában Sebestyén Balázsék kigúnyoltak és megaláztak egy kolumbiai kisfiút. A történtekre reagálva az RTL Magyarország néhány nappal később egy közleményt adott ki, amelyben közölték, hogy az elhangzottakkal semmilyen módon nem tudnak azonosulni és bocsánatot kértek a kisfiútól és minden nézőtől, aki a jelenetet sérelmesnek érezte. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság is vizsgálatot folytat.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére