Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Felszámolták az MNA-t

Bertha László

2016.12.08. 06:28

A Magyar Nemzeti Arcvonal nevezetû szélsõséges hungarista szervezet valamennyi aktív tagját meggyanúsították, hárman közülük elõzetes letartóztatásba kerültek; így az MNA-t gyakorlatilag felszámolták.
BÕNY, 06:28

A Magyar Nemzeti Arcvonal nevezetű szélsőséges hungarista szervezet valamennyi aktív tagját meggyanúsították, hárman közülük előzetes letartóztatásba kerültek; így az MNA-t gyakorlatilag felszámolták – írja a Magyar Idők.

A lap információi szerint hamarosan befejeződhet a bőnyi rendőrgyilkosság miatt indult belső vizsgálat is. A hungaristáknak nemcsak a jászberényi alcsoportját számolták fel, hanem gyakorlatilag a teljes szervezetet.

A MNA-nak mind a tizenkilenc aktív tagját, akik a szervezet magját jelentették, meggyanúsították, többségüket fegyverrel, lőszerrel, robbanóanyaggal való visszaéléssel, illetve közösség tagja elleni erőszak előkészületével is.

Utóbbiak között van a rendőrgyilkos Győrkös István egyik fia, ifj. Győrkös István is.

A magát Szálasi Ferenc szellemi örökösének tartó – az MNA-t megalapító – id. Győrkös István a 19. gyanúsított. Õt rendőrgyilkosság, valamint lőfegyverrel és lőszerrel való visszaélés miatt fogták el.

Várhatóan még a karácsonyi ünnep előtt befejeződhet az ügyben indult belső rendőrségi vizsgálat második része. A rendőri fegyverhasználat jogszerűségét már a gyilkosság utáni héten megállapította az akcióban részt vevők elöljárója. A parancsnoki felelősség kérdését firtató vizsgálati rész pedig hamarosan befejeződik – írja a Magyar Idők.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére