Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Földi László: Szájer kiiktatásából tanulni kell

888.hu

2020.12.03. 11:00

A volt hírszerző titkosszolgálati akciót sejt a háttérben.

Földi László, az Információs Hivatal egykori műveleti igazgatója a Magyar Nemzetnek adott nyilatkozatában Szájer Józseffel kapcsolatban

azt valószínűsíti, hogy titkosszolgálati művelet áldozata lett a magyar politikus, aki mint célszemély nyilván maga is tett azért, hogy ilyen helyzetbe kerüljön. Ez Szájer József részéről végzetes hiba volt.

Rámutatott, hogy a koronavírus-járvány jó alkalmat és megfelelő körülményeket teremtett a művelet kivitelezésére.

A kijárási tilalom elrendelése után indulhatott be a gépezet. Innentől kezdve csupán rá kellett venni Szájer Józsefet arra, hogy vegyen részt az összejövetelen.”

„A magyar politikusról számomra teljesen nyilvánvalóan minden titkosszolgálat tudta, hogy a nemi identitását tekintve hová tartozik, milyen közösségeket látogat. Vélhetően egy hasonló körökben mozgó ismerőse – megbízást teljesítve – egyszerűen elhívta a buliba. Az összejövetelen a megengedett létszám felett jelentek meg, tehát a jogszabályok megsértése azonnal megvalósult. Mivel Szájer József megpróbált elmenekülni, és az utcán tartózkodott, már a kijárási tilalmat is megsértette.”

„Az ablakon való távozás részéről egy kétségbeesett próbálkozás lehetett” – hangsúlyozta Földi László. Hozzátette: „igencsak fontos, hogy az ügyben a drog is felbukkant. Ha elfogadjuk Szájer József állítását, amely szerint nem tudott a tablettákról, akkor a tiltott szereket valaki beletette a hátizsákjába.”

Aláhúzta, a műveletben részt vevők tehát biztosra mentek.

Földi egyetértett azzal a felvetéssel, hogy mindez csupán spekuláció, de hangsúlyozta, „aki ismeri a titkosszolgálatok működését, annak világosan kirajzolódik, hogy mi történt. Arról nem is beszélve, hogy ezt az elképzelést erősítik a további körülmények.

Ilyen akcióra a politikának rá kellett bólintania.”

Emlékeztetett, Szájer nemi identitása hosszú évek óta minden titkosszolgálati szerv előtt ismert tény volt. Az akció időzítése, illetve az, ahogy a sajtóban kiszivárogtatták az ügy részleteit, „számomra teljesen egyértelművé teszi a történteket” – mondta.

Földi kiemelte, hogy „a magyar–lengyel vétó miatt hatalmas az érdekellentét az unió egyes tagállamai között. Ez magyarázatot ad az időzítésre. A média pedig furcsa módon csupán Szájer József könnyed beazonosítását tette lehetővé. A bulin részt vevő diplomaták kiléte azonban homályban maradhat.” (Friss: az M1 információi szerint ott volt a partin például egy, az unió első számú vezetőjének számító Ursula von der Leyen közvetlen környezetében dolgozó személy is, valamint egy magas rangú orosz diplomata – a szerk.)

A politikus lépre csalása egy igen komoly jelzés volt valahonnan, hogy vigyázat, sokat tudunk rólatok.”

Mindezzel együtt Földi László szerint Szájer József nem volt zsarolható.

„Nyugat-Európában a homoszexualitás inkább sikk, mint elítélendő dolog. De az adott körülmények között, a járvány miatt meghozott szigorítások miatt a politikus törvénysértéseket követett el, ami alkalmas volt a karaktergyilkosságra.

Azt pedig ne felejtsük el, hogy Szájer József személyében az uniós területen legfelkészültebben mozgó politikusát veszítette el a Fidesz, ami hatalmas csapás a pártnak.”

A volt műveleti igazgató kiemelte továbbá, hogy „a törekvés meglesz újabb kényes ügyek kiteregetésére.

Hatalmas kérdés, hogy milyen akták kerülnek le a polcokról, kiről milyen információkat hoznak majd nyilvánosságra

a sajtóban vagy akár mindenféle impresszum nélküli blogokon vagy videómegosztókon. Ami az elmúlt tíz esztendőben történt, azt már nem lehet semmissé tenni, de az előttünk álló időszakot nagyon komolyan kell venni. Élet-halál harc zajlik Brüsszellel és a Soros-hálózattal. Olyan időszakot élünk, amikor nem lehet hibázni. Szájer József sikeres kiiktatásából pedig tanulni kell” – hangsúlyozta Földi László.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére