Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Földi: muszlim katonák követik el a merényleteket Európában

Bertha László

2017.01.08. 13:38

A muszlim katonák által végrehajtott európai terrortámadások nagyon is végiggondolt akciók. A floridai lövöldözés ugyanakkor nem tartozik ebbe a kategóriába - véli Földi László titkosszolgálati szakértõ.
A muszlim katonák által végrehajtott európai terrortámadások nagyon is végiggondolt akciók. A floridai lövöldözés ugyanakkor nem tartozik ebbe a kategóriába – véli Földi László titkosszolgálati szakértő.

A szakértő szerint három csoportba sorolhatók a világban manapság elkövetett merényletek. Az egyik típusra a floridai lövöldözés a példa, amikor egy mentálisan sérült férfi vaktában lövöldözve öt embert megölt, nyolc másikat pedig megsebesített. Földi tehát kizárta annak lehetőségét, hogy a 26 éves férfi fanatizmustól vezérelve gyilkolt volna.

A másik csoportba a klasszikus terrortámadások tartoznak, amelyek elkövetői általában valamilyen ideológia nevében gyilkolnak. A támadások harmadik fajtájába a muszlim katonák által végrehajtott, nagyon is végiggondolt, a háború által determinált akciók sorolhatók, amelyek jelenleg Európában zajlanak.

Utóbbi kapcsán gyakran számon kérik a különböző országok titkosszolgálatain az együttműködés hiányát, vagy például azt, hogy nem iktatnak ki gyanússá vált személyeket. Földi szerint ennek oka a politikai döntések között keresendő, mert a közéleti vezetők sem működnek együtt, az egyes országokon belül is gyakorlatilag háború folyik az érdekcsoportok között.

A szakértő példaként említette az USA-n belüli, illetve az Egyesült Államok és Oroszország közötti konfliktusokat. Földi szerint jól látható, hogy az amerikai elnökválasztást elvesztő demokrata oldal még mindig nem nyugszik bele az eredménybe, és az utolsó erejével Oroszországot piszkálja azzal, hogy NATO csapatokat küld a kelet-európai ország határaihoz, és az amerikai választási kampányba avatkozó orosz hackertámadásról beszél.

(Hirado.hu)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére