Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gulyás: az MSZP mára elvesztette párt jellegét

Sümeghi Lóránt

2017.06.26. 19:08

Gulyás Gergely a parlament törvényalkotási bizottságának elnöke hétfõn levélben reagált Mesterházy minõsíthetetlen szavaira, miután a szocialista politikus a péntek esti Egyenes Beszédben a plakáttörvény megszavazása kapcsán azt mondta: Gulyás Gergelyre azt a G betûs fordulatot használnám, amit Simicska vezetett be Orbánra.

Gulyás Gergely a parlament törvényalkotási bizottságának elnöke hétfőn levélben reagált Mesterházy minősíthetetlen szavaira, miután a szocialista politikus a péntek esti Egyenes Beszédben, a plakáttörvény megszavazása kapcsán azt mondta: "Gulyás Gergelyre azt a G betűs fordulatot használnám, amit Simicska vezetett be Orbánra."

A műsorban a szocialisták korábbi elnöke "aljassággal" vádolta Gulyás Gergelyt, hogy a neki egyeztetésre elküldött MSZP-s törvényjavaslatot terjesztette be az Országgyűlés elé, amivel Mesterházy szerint a bizottsági elnök a Házszabályt és a Parlament működési rendjét is megsértette.

Az érintett, Gulyás Gergely reagálását az ATV tette közzé, melyet teljes terjedelemben közöltek:

"Mesterházy Attila más MSZP-s képviselőkhöz hasonlóan minden alap nélkül elfogadhatatlan stílusban azzal vádol engem, hogy a szocialista frakció ötpárti tárgyalást előkészítő anyagát a törvényalkotási bizottsági vita tárgyává tettem. A valóság ezzel szemben az, hogy az ötpárti egyeztetést KÖVETÕEN (a kevésbé okos szocialisták kedvéért: UTÁN) az MSZP frakcióvezetője - aki a törvényalkotási bizottság tagja - e-mailben "új verzióként" "ötpárti után" tárgymegjelöléssel a következő csatolmányt küldte el e-mailben nekem, mint a bizottság elnökének:

Ezt az indítványt senki nem vonta vissza.

Nem hiszem, hogy szegény szebb napokat látott Mesterházy Attila tudatosan hazudott volna. Egyszerűen csak tévedett, mert az MSZP-ben, hogy önmagukat mentsék – a közösségi összetartozás és bajtársiasság jegyében – egymásnak hazudnak. Az MSZP mára "elvesztette párt jellegét."

Értem én, hogy a teljes szocialista frakció Botka László általi gondnokság alá helyezése kezelendő frusztrációt szül és az MSZP-frakció módosító javaslatának szocialista képviselők általi leszavazása tudathasadásos állapotot eredményez, de kár ezért engem hibáztatni. Én túllépve a méltatlan és durva személyeskedésen együttérzésemet szeretném kifejezni a miniszterelnök-jelöltjük által nyilvánosan megalázott szocialista képviselőtársaimnak"  – írta az atv.hu-nak küldött levelében Gulyás Gergely.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére