Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ha Novák radikális, akkor mi a fa888om Vona Gábor?

Sümeghi Lóránt

2016.06.22. 14:28

Soha sem gondoltad volna, hogy mire utal Vona Gábor jellegzetes kézjele!

Vona Gábor, a Jobbik pártelnöke évek óta előszeretettel használ egy jellegzetes kézjelet. Soha nem gondoltad volna, hogy kik használják ezt a jelet egymás üdvözlésére. Kapaszkodj meg!

A magát keresztény, nemzeti radikálisnak nevező jobbikos politikus a törökországi Szürke Farkasok szimbólumát használja, amely egy muzulmán, újfasiszta terroralakulat. A jelzés pedig nem más, mint a "farkasfej", a muszlim-fasiszták üdvözlésre használt jelképe.

De kik azok a Szürke Farkasok?

A Törökországban megalapított újfasiszta terroralakulat egyébként még ma is aktív. A szélsőjobboldali katonai mozgalom elsődleges feladata nemcsak az iszlám-fasizmus terjesztése, hanem az erőszakos, halálos kimenetelű terrortámadások kivitelezése is. Célpontjaik közé tartoznak a keresztények, az örmények, az oroszok és bárki, aki visszautasítja az iszlám-fasizmus ideológiáját.

A II. János Pál pápa elleni merénylet elkövetője is a Szürke Farkasok tagja volt
A török újfasiszták egyik leghírhedtebb merénylete az 1981-ben, II. János Pál pápa ellen elkövetett brutális gyilkossági kísérlet volt. 

A terroralakulat egyik tagja, Mehmet Ali Agca ugyanis ekkor próbálta meg hidegvérrel kivégezni a Szentatyát egy római felvonulás közepette. Bár a lövéstől hasi tájékon súlyos sérüléseket szenvedett és jelentős mennyiségű vért vesztett a pápa, hosszas lábadozás után sikerült felépülnie.

Az Egyiptomból induló orosz utasszállító felrobbantása
Az orosz szövetségi nyomozók hosszas vizsgálódás után megerősítették, hogy a 2015. október 31-én lezuhant utasszállító felrobbantásának előkészületében és kivitelezésében jelentős szerepet vállalt az Iszlám Állammal is jó kapcsolatot ápoló törökországi Szürke Farkasok terrorszervezet.

Mint ismert, az egyiptomi Sarm-es-Sejkből Szentpétervárra tartó, Metrojet nevű orosz légitársaság gépe felszállás közben robbant fel. A merényletnek 224 halálos áldozata volt, többségük orosz állampolgár.

A meggyilkolt orosz pilóta esete

A törökök által tavaly november 24-én megsemmisített orosz Szu-24-es vadászbombázó katapultáló pilótáját ugyancsak a Szürke Farkasok egyik vezetője gyilkolta meg, név szerint Alparslan Celik.

A Csecsenföldön is egykor aktívan robbantgató muszlim terrorista önként vállalta az orosz katona kivégzését.

A szélsőjobboldali szervezetet nemcsak Törökországban, hanem Oroszországban és Európában is terrorszervezetnek minősítették. Jellegzetes ismertetőjelük a farkasfejet ábrázoló kéztartás, amellyel a Szürke Farkasok iszlám-fasizmus iránti elkötelezettséget szimbolizálják.

Csak úgy, mint Vona Gábor, a Jobbik pártelnöke, aki többször is járt már Törökországban. Vélhetően a Szürke Farkasok meghívására.


Ezeket olvastad már?

  • Tán csak nem újfasiszta pártot épít Vona?
     
  • Ebből tanulnak a magyar antiszemiták

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére