Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hazaérkeztek a kecskeméti mentőcsapatok Törökországból

888.hu

2023.02.13. 08:30

Vasárnap este érkezett haza az Egy Csepp Tűz Önkéntes Tűzoltó Egyesület és a Hírös Rescue Team Speciális Mentő Egyesület önkéntesei, miután vasárnap evakuáltál őket Hatay-ból.

 

Csütörtökön indultak útnak Törökországba az Egy Csepp Tűz Önkéntes Tűzoltó Egyesület és a Hírös Rescue Team Speciális Mentő Egyesület önkéntesei a Magyar Református Szeretetszolgálattal (MRSZ) azért, hogy túlélők után kutassanak a földrengésben megsemmisült területen. A kecskeméti csapatokat vasárnap reggel evakuálták Hatay-ból.

A hétfői dél- és délkelet-törökországi földrengések halálos áldozatainak a száma Törökországban és Szíriában együttesen átlépte a 30 ezret.

A török katasztrófavédelem (AFAD) vasárnap kora este azt közölte, hogy Törökországban a halottak száma elérte a 29 605-öt. Szíriában 3775 halottról tudni.

 

Az AFAD szerint csak a két legerősebb hétfői rengéssel mintegy 500 atombombának megfelelő energia szabadult fel.

 

Az Anadolu török állami hírügynökség adatai alapján a szerencsétlenséget megelőzően 13,5 millióan éltek a katasztrófa sújtotta dél- és délkelet-törökországi térségben.

Vasárnap este landolt az a gép, amelyen az Egy Csepp Tűz Önkéntes Tűzoltó Egyesület és a kecskeméti Hírös Rescue Team Speciális Mentő Egyesület önkéntesei és a Magyar Református Szeretetszolgálat munkatársai is utaztak – írta az Egy csepp tűz Önkéntes Tűzoltó Egyesület közösségi oldalán.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére