Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hiába a hiszti, az Alapjogokért Központ nem fogja megtagadni a magyar honvédeket

Horváth Tamás

2020.09.07. 19:11

Erről az intézet igazgatóhelyettese, Panyi Miklós beszélt az Origónak adott interjújában.

Óriási hullámokat vert a baloldalon az Alapjogokért Központ „Igazság, erő, felemelkedés” című kampánya, melynek keretében első világháborús magyar katonák is plakátra kerültek. A sivalkodók szerint ez nettó háborús uszítás, és nemigen lehet eldönteni, hogy 1944-et, vagy 2020-at írunk.

(Persze ha jobban belegondolunk, nincs min meglepődni, a XXI. századi „magyar” baloldal szellemi elődei ugyancsak ódzkodtak mindentől, ami csak egy kicsit is militánsnak számít. Aligha kell bemutatni például az országvesztő Károlyi-kormány hadügyminiszterét, bizonyos Linder Bélát, aki a magyar hadsereg leépítésével oroszlánrészt vállalt a trianoni tragédia bekövetkeztében.)

Részlet a plakátból, ami miatt nem tudnak aludni a libernyákok

Az ajvékra azonban megérkezett a méltó válasz, Panyi Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatóhelyettese az Origónak adott interjújában leszögezte:

Nem fogjuk megtagadni az első világháborúban hozott magyar véráldozatot, a magyar honvédek hősies teljesítményét sem. A háborúét, amiben nem akartunk részt venni, mégis helytálltunk és aminek végén mi magyarok kaptuk a legnagyobb büntetést, legigazságtalanabb békét.

 

Jó látni, hogy végre-valahára eljutottunk oda, hogy nem a belpesti „értelmiség” mondja meg, hogy mi, magyarok kikre lehetünk büszkék. Remélhetőleg az Alapjogokért Központ testtartását egyre többen fogják felvenni a nemzeti oldalon.

A Panyi Miklóssal készült teljes interjút IDE KATTINTVA lehet elolvasni.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére