Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Homoszexualitásról tart érzékenyítést a diákoknak egy Soros-alapítvány

Forisek Ádám

2019.12.17. 10:48

Az agymosó foglalkozásokat 12 éves, illetve annál idősebb gyerekeknek szervezik.

A Híradó ír arról, hogy Pécsen a Soros György által is támogatott Emberség Erejével Alapítvány homoszexualitásról, illetve a „szivárványcsaládokról” tart érzékenyítő tréningeket középiskolás fiataloknak. A foglalkozásra amúgy az M1 híradójának stábját nem engedték be.

Az alapítvány vezetője annyit elárult, hogy az elmúlt hetekben legalább 200, általános és középiskolás korú gyereknek tartottak – mint fogalmazott – emberi jogi nevelést.

Az egyik kiemelt téma a „szivárványcsalád”, vagyis az a család, amelyben két férfi vagy két nő nevel közösen gyereket. A leírás alapján egy ilyen foglalkozáson például azt is bemutatják a gyerekeknek, hogy ők milyen olyan „kihívásokkal” néznek szembe, amivel egy heteroszexuális családnak nem kell. A szemléltetéshez a szervezők valós történeteket, esettanulmányokat és videókat mutattak be.

Az ismertetőből kiderül az is, hogy az Emberség, játék, kavalkád névre hallgató foglalkozáson a gyerekeknek egy képzeletbeli bombát is hatástalanítaniuk kell, amely el akarja pusztítani a társadalmilag sokszínű világot és a változatosságot.

Az ezzel kapcsolatos kérdésre, vagyis, hogy a pécsi diákoknak tartott tréningen mennyire került középpontba a homoszexualitás, az alapítvány vezetője annyit mondott: az is jelen van mint emberi jogi téma.

Az Emberség Erejével Alapítvány a korábbi években migrációval kapcsolatos érzékenyítő foglalkozásokat is tartott. Az egyesület elnöke akkor az M1-nek elismerte: Soros György szervezetétől, a Nyílt Társadalom Alapítványtól kaptak támogatást. 2017-ben például 500 ezer dollárt, ami akkor nagyjából 130 millió forintnak felelt meg.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére