Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hülyék 2018: elfelejtették megszavazni Fodor Gábor listás helyét

Sümeghi Lóránt

2018.02.10. 19:58

Az MSZP pénteki választmányi ülésén akkora volt a fejeletlenség, hogy elfelejtették megszavazni Fodor Gábor listás helyét.

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, a szocialisták a ma megtartott kongresszuson megszavazták a tegnapi választmányi ülésen hozott döntéseiket: többek között az MSZP és a Párbeszéd közös indulását, a Soros Györgyhöz köthető Karácsony Gergely miniszterelnök-jelöltségét és látszólag azt is, hogy Fodor Gábor, a Liberálisok pártelnöke nem kap listás helyet.

Csakhogy az ATV értesülései szerint ezt egyáltalán nem így akarták, forrásaik arról számoltak be, hogy

a szocik akkora kombinálásba kezdtek a listaírás közepette, hogy végül lefelejtették róla Fodort.

Ugyanis az országos választmány ülésén Baja Ferenc, az MSZP pártalapítványának kuratóriumi elnöke jónak látta volna, hogy – noha az MSZP és a Párbeszéd közös listáján a 15. helyre nem Fodor Gábort, hanem Bősz Anettet szánják – az országos lista 70-75. helye körül valahol legyen ott a Liberálisok elnöke is. Ráadásul volt egy olyan forgatókönyv is, hogy a végén egy helycserével mégis Fodor kerül majd be a parlamentbe, az MSZP-Párbeszéd-frakcióba, és nem Bősz Anett.

Az ATV úgy tudja, hogy a nagy felfordulásban a választmányi ülés végén elfelejtették megszavazni Fodor Gábor listás helyét, így neve nem is szerepel a kongresszus által elfogadott névsorban.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére