Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Íme Gyurcsány újabb nemzetárulása

Nagy Gábor

2017.04.29. 13:58

A Demokratikus Koalíció elnöke pénteken ismét színre lépett. A vicc kategóriába tartozó hetvenkét órás ultimátuma után most épp a külhoni magyarokba szállt bele. Megint.

A Demokratikus Koalíció elnöke pénteken ismét színre lépett. A vicc kategóriába tartozó hetvenkét órás ultimátuma után most épp a külhoni magyarokba szállt bele. Megint.

Úgy tűnik, az egykori szocialista bukott kormányfő nem tud elszakadni nemzetellenes nézeteitől. Most épp az Új Köztársaságért Alapítvány konferenciáján nem tudta türtőztetni magát, és "igaz balliberálisként" beleszállt a határainkon kívül ragadt magyarságba. Ugyanis Gyurcsány Ferenc a szokásos "demokráciaféltő sivalkodása" mellett kifejtette, hogy nem tartja tisztességesnek a jelenlegi választási rendszert.

És hogy mit is jelent ez nála pontosan?

Hát azt, hogy a külföldön élő szavazók esetében – a határon kívül ragadt magyarságot is beleértve – a voksolás jogát ahhoz kötné, hogy a szavazásra jogosultak valamennyi ideig életvitelszerűen éljenek Magyarországon.

Egyébként párttársa, Vágó "kvízmester" István is kísértetiesen hasonlóan vélekedett tavaly ősszel.

Amúgy a dékás elnök a nemzetárulás mellett arról is szót ejtett a konferencián, hogy nem tartja jó ötletnek az arányos választási rendszer bevezetését, a kötelező részvételt sem vezetné be (pedig ebben igazán nagy hagyományokkal rendelkezik egykori pártja), illetve a voksolást a nagyobb részvétel érdekében hétköznap tartaná, az állampolgárok pedig fizetett szabadságnapot kapjanak.

(PestiSrácok)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére