Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Irodája asztalán akart megerőszakolni egy nőt Újbuda ellenzéki polgármesterjelöltje

888.hu

2019.10.02. 13:58

A DK-s László Imrét nemigen érdekelte, hogy a beosztottjának van-e kedve az aktushoz vagy sem – legalábbis ezt állítja a Tényeknek nyilatkozó áldozat.

Egy újabb, a magyarországi ellenzékhez köthető szexbotrányról számolt be a TV2 Tények című műsora kedden. A csatorna szerint Újbuda ellenzéki polgármesterjelöltje, a DK-s László Imre korábban – egy magánklinika igazgatójaként – többször is zaklatott egy nőt, aki ugyanabban az egészségügyi intézményben dolgozott, mint ő.

Dr. László Imre | Fotó: MTI

A Tényeknek nyilatkozó áldozat elmondta, a Gyurcsány-párt politikusa arra kérte, hogy simogassa meg a nemi szervét, máskor lerángatta róla a ruhát, a legsúlyosabb esetben pedig

az irodája asztalán akarta megerőszakolni.

Még visszataszítóbbá teszi a történetet, hogy László Imre mindvégig a hatalmával élt vissza, a módszereiből arra lehet következtetni, hogy egy tapasztalt szexuális ragadozóról van szó, akinek a Tények által megszólaltatott nőn kívül további áldozatai is lehettek.

A főváros XI. kerületében – László Imrével együtt – hét jelölt indul a polgármesteri székért az október 13-i választáson, köztük van Dr. Hoffmann Tamás, a Fidesz-KDNP politikusa is, aki 2010 óta vezeti Újbudát.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére