Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Jobbikos hangfelvétel: "Jöhetnek a cigányok, én mindenkit agyonütök"

888.hu

2019.01.28. 14:30

A cigányoktól is megvédi az országot - errõl beszélt Sneider Tamás már pártelnökké választása után egy újabb hangfelvétel szerint. A Jobbik vezetõje úgy véli, õ az az erõs ember, aki, ha kell, "mindenkit agyonüt". A néppártosodott hallgatóság röhécselve nyugtázta Sneider szavait.

Sneider Tamás a felvételen arra utal, hogy 1992-ben szkinhed társaival bántalmazott egy mozgássérült cigány férfit, amiért nyolc hónap felfüggesztett börtönre ítélték.

Jöhetnek a cigányok, én mindenkit agyonütök” – jelentette ki Sneider Tamás egy újabb, a Hír Televízió birtokába került hangfelvételen. A Jobbik elnöke arról beszélt társainak a fél évvel ezelőtti elnökké választása után, hogy ő a párt erős embere, aki meg tudja védeni az országot.

Ugyanis valóban, már az elején elmondtam, én tudok egy kicsit a nép embere lenni, a nép gyermeke, eszünk egy kis bográcsot, bográcsolunk, így, úgy, amúgy, másrészt pedig én tudok lenni az úgynevezett erős ember kategóriája. Aki meg tudja védeni az országot, az embereket, satöbbi. Jöhetnek a cigányok, én mindenkit agyonütök ugye, sorolhatnám…”

– fogalmazott.

 

Mint a felvételen jól hallható, a pártelnök és a hallgatósága is jót nevetett a kijelentésen.

A Ripost a múlt héten közölte azokat a periratokat, amelyek szerint Sneider nyolc hónap felfüggesztett börtönbüntetést kapott, amiért társaival botokkal és kábeldarabokkal ütött, majd megrugdosott egy védekezésre képtelen embert.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére