Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Juhász Péter tüntetéssel tér vissza

Tóth Dalma

2018.09.29. 16:45

Egyedi ötlet.

Az Együtt teljesen leszerepelt az áprilisi országgyűlési választásokon, ezért kicsit a háttérbe vonultak nyalogatni a sebeiket. Mivel a szavazatok egy százalékát sem sikerült megszerezniük, vissza kellett fizetniük azt a 190 millió forintot, amit a költségvetésből kaptak kampánytámogatásként. Sőt annyira nyeregben érezték magukat, hogy még 25 milliós bankhitelt is felvettek a kampányra, amit szintén vissza kell fizetniük.

A választási kudarc után bejelentették, hogy az Együtt mint párt megszűnik, de közösségként tovább léteznek. Habár sohasem volt mérhető támogatottságuk, Juhász Péter Facebookra feltöltött videójában közölte, hogy szerinte képesek tömegdemonstrációt szervezni, ezért az Együtt tagjai október 23-án délután 3 órára tüntetést szerveznek a Szabad sajtó útra. 

 

A tüntetés meghirdetése után tovább sivalkodott, hogy nincs jogállam és nincs demokrácia Magyarországon, majd azt mondta, meg kell mutatni a külvilágnak, hogy Magyarország többsége az Európai Unióban és demokráciában szeretne élni.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére