Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Karácsony Gergely hazudott, Bús Balázs leleplezte

Forisek Ádám

2019.10.09. 13:01

Karácsony Gergely úgy döntött, az önkormányzati választási kampány hajrájában tényeket hamisít. A valóság természetesen elemi erővel vágta őt pofon.

Interjút készített a többszörösen bukott politikussal a hazai fake news gyár zászlóshajója, az Index. Ebben többek között Karácsony Gergely azt mondja, „azzal jönnek, hogy csődbe vittem Zuglót, miközben Tarlós gazdálkodásáról nem szólnak egy szót sem, pedig ő már Óbudát is brutális adóssággal adta át.”

Ezzel csak az a probléma, hogy nem igaz. Bús Balázs, Óbuda polgármestere szerint Karácsony állításával szemben az igazság az, hogy Tarlós István 2006-ban adósság nélkül adta át a kerületet Bús Balázs számára.

Elgondolkodtató a fenti cáfolat tudatában, hogy hány tényt hamisít meg a baloldali ellenzék főpolgármester-jelöltje és vezeti félre ezzel a választókat.

A polgármester az üggyel kapcsolatos kiigazítását az Indexnek is elküldte, kérdés, hogy publikálásra kerül-e.

Karácsony Gergely állítását egyébként Tarlós István is cáfolta, s mint rövid reakciójában hangsúlyozta, ez az eset is Karácsony alkalmatlanságára bizonyíték.

Sajnálom Karácsonyt. Úgy tűnik, a maradék ítélőképességét is elvesztette. Úgy tűnik, mégis igaza lehet Puzsér Róbertnek: Karácsony nagyjából annyiszor hazudik, ahányszor megszólal.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére