Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Karácsony Gergely "külsõ megbízók" akaratát próbálja véghez vinni

Bokor Gábor

2018.03.26. 08:40

Deák Dániel, a Figyelõ fõmunkatársa az M1-nek adott interjújában elmondta, tisztán látszik, hogy Karácsony Gergely nem ura önmagának és a külsõ megbízóinak igyekszik megfelelni.

Egyértelmű, hogy nem csak a magyar miniszterelnök, de a választók is a bevándorlást tekintik a választás legnagyobb tétjének"

– fogalmazott Deák Dániel, a Figyelő főmunkatársa. A politológus hozzátette, hogy ez nem csak Magyarországon van így, hanem szerte Európában, elég csak az olasz, az osztrák vagy a német választásra gondolni.

Deák úgy fogalmazott, hogy hazánkban is jól el lehet választani egymástól két tábort: az egyik oldalon a nemzeti kormány áll, amely egyértelműen kijelenti, nem szeretné, hogy Magyarország bevándorlóországgá váljon, illetve a másik oldalon pedig azok az ellenzéki pártok állnak, amelyeknek a vezetői szinte kivétel nélkül arról beszéltek, hogy a déli határkerítés rossz, arra nincsen szükség, illetve nem támogatták a bevándorláspolitikával kapcsolatos egyéb kormányzati intézkedéseket sem.

Deák Dániel közölte, látszik hogy Karácsony Gergely nem ura önmagának, hanem arra törekszik, hogy megfeleljen a külső megbízóinak. Ezzel a szakértő arra utalt, hogy az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje szombaton úgy fogalmazott, hogy hiába nőtt a bevándorlás Európában, a terroristákhoz köthető bűncselekmények száma csökkent. Deák Dániel szerint egyértelműen látszik, hogy Karácsony Gergely Soros György befolyása alatt áll, aki ezért beszél koalíciós kormányzásról is.

Tudjuk jól, hogy ha egy ilyen koalíciós kormányzás létrejönne, akkor kaotikus állapot alakulna ki, és ez az állapot Soros György célja. Ha Magyarországon belpolitikai válság következne be, akkor meggyengülne a magyar álláspont migrációs ügyben, ahogyan a visegrádi 4-ek is meggyengülnének, hiszen az együttműködés legerősebb motorja a magyar-lengyel szövetség. Ha pedig Magyarország elbukik és nem tudja támogatni Lengyelországot a 7-es cikkely elleni küzdelem során, akkor megvalósulhat az, amit Soros György már évek óta szorgalmaz"

– közölte Deák Dániel.

A szakértő szerint, ha az időközi választásokat és a kutatásokat megnézzük, akkor látni, hogy az ellenzéki pártoknak kár az átszavazási hajlandóságban reménykedniük. Leginkább a Jobbik esetében mondható el az, hogy a szimpatizánsai nem lennének hajlandóak MSZP-s vagy DK-s jelöltre szavazni.

Ezért is kínos most Vona Gábornak az, hogy Gyurcsány Ferenccel kell alkudoznia. Egyértelműen rombolja a Jobbik szavazói bizalmát az is, hogy egyes körzetekből kiszivárgó hírek szerint az DK vagy az MSZP helyben alkudozik a Jobbikkal"

– fogalmazott.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére