Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kiderült, hol készülnek Soros emberei az õszi rendbontásokra

Pörge Béla

2017.06.13. 08:58

Korábban írtunk róla, hogy rendbontásokra készülnek liberális civil szervezetek. Úgy tûnik, a felforgató tevékenységüket jó elõre, alaposan megtervezik.

Május végén a 888.hu már írt róla, hogy Gulyás Mártonék Saul D. Alinsky A radikálisok törvényei című tanulmánya alapján készülnek provokációra és nagyobb tüntetésekre, amiket őszre időzítenének. Alinsky Magyarországon még kevésbé ismert, de Amerikában nagyon szeretik őt a szélsőliberálisok, az ő receptje alapján buktatnák meg Trumpot. A Magyar Idők most megtalálta a Soros-katonák kiképzőközpontját.

Polgári engedetlenségi képzést tartottak titokban radikális aktivistáknak a Civil Kollégium Alapítvány kunbábonyi központjában — írja a lap.

A felkészítések már tavaly elkezdődtek. A "kurzusokon" a radikális aktivisták megtanulhatják, hogyan kell még éppen törvényesen úgy provokálni a hatóságokat, hogy minél nagyobb legyen a demonstrálók elleni rendőri fellépés.

Erre azért van szükségük, hogy aztán a médiában elsírhassák, hogy mekkora erőszak folyik Magyarországon, ezzel maguk mellé állítva naiv tömegeket.

A Civil Kollégium Alapítvány kunbábonyi képzési központjában olyan nagyágyúk tartottak és tartanak előadásokat, mint Gulyás Márton, Misetics Bálint és Kalocsai Kinga Regina. Utóbbi két "civil" a Fidesz-székház 2013-as elfoglalásának két főszereplője volt.

A tréningeknek az is a része, hogy hogyan kell viselkedni a rendőrökkel szemben.

A CKA rendezvényein több olyan szervezet is részt szokott venni, ami Soros Györgyhöz köthető. Ilyen például Magyar Helsinki Bizottság vagy a Migration Aid.

A lap cikkében emlékeztet arra is, hogy Kemény Zsófia a múlt héten azt nyilatkozta, hogy:

egy fegyveres harcba torkolló tüntetéssorozat jelen pillanatban reálisnak tűnik."

Az előjelek alapján senki ne számítson nyugodt őszre, valószínűleg több "spontán, civilek által szervezett, békés" demonstráció is lesz majd Budapesten.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére