Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kitálalt Simicskáról egy jobbikos politikus

888.hu

2018.10.10. 12:05

A volt szekszárdi Jobbik-elnök, Szabó Balázs feljelentést is tesz, hiszen súlyos bûncselekménynek volt szemtanúja.

A legfőbb ügyésznél fog feljelentést tenni Szabó Balázs a Jobbik körüli gyanús pénzmozgások miatt. Erről beszélt a TV2 Tényeknek a feloszlatott szekszárdi Jobbik-alapszervezet egykori elnöke. Elmondta, ő is tanúja volt annak, hogy került a pénz Simicska Lajostól Szabó Gáboron keresztül a Jobbik pártkasszájába.

Szabó Balázs a feloszlatott szekszárdi Jobbik-alapszervezet egykori elnöke további részleteket árult el a Tényeknek arról, miért lép ki a Jobbikból. Elmondta, olyan dolgokról tud, ami miatt a legfőbb ügyészséghez fordul.

Szabó Balázs bejegyzésében kifejti, hogy miért nem akar – ahogy fogalmaz – a Jobbik nevű bűnszervezethez, bizniszpárthoz tartozni.

Most vált biztossá, hogy »Lajos által csomagolt rántott hús volt Szaszi nejlonzacskójában«."

Utalva ezzel a pénzmozgásokra Simicska Lajos és Szabó Gábor pártigazgató között.

Így mosták Simicska pénzét a jobbikosok

Gyakorlatilag 9 darab regionális igazgató dolgozott közvetlenül Szabó Gábor (Szaszi) pártigazgató keze alatt. Ez a kilenc regionális igazgató kapta meg konkrétan Szabó Gábortól a pénzeket, majd választókerületi szintekre hozták le ezeket a pénzeket, és itt a tagság, illetve a tagság barátain keresztül kerültek támogatás címszó alatt a párt kasszájába, ezzel pedig

bűncselekményt követtek el.

Erről amúgy azért tud ilyen pontosan beszámolni, mert ő maga is fizetett be 350 ezer forintot támogatás címszóval a párt számlájára.

Az Origo korábban megírta, hogy Simicska Lajos összekötője a Jobbikban Szabó Gábor pártigazgató. Az Origo úgy értesült, rajta keresztül jutnak el a vesztegetésre szánt feketepénzek a Jobbik képviselőjelöltjeihez. Ahogyan egy jobbikos informátoruk fogalmazott, ő a táskahordozója Lajosnak a Jobbikban. Simicska mindig azt mondja: neki ilyen ügyes emberek kellenek, akik ennyire kreatívan bánnak a pénzzel.

Az egykori jobbikos politikus elárulta, hogy:

"Ebben az időben száz százalékig megbíztam a Jobbik Magyarországért Mozgalom vezetőségében, én ekkor a párt aktív tagja voltam, és ugye felsőbb utasításra... nem is merült fel bennem az a gyanú, hogy esetleg ilyen dolgok történhetnek, amik most nyilvánosságra kerülnek, illetve kristályosodni látszanak."

Ezért most feljelentést tesz, és a legfőbb ügyészhez fordul a gyanús pénzmozgások miatt.

Szabó Balázs arról is beszélt a Tényeknek, hogy kilép a Jobbikból. Elmondta, utolsó mentsvára Volner János volt, távozása azonban megerősítette benne azt, hogy már nem kíván a Jobbikkal dolgozni.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére