Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kovács Zoltán: A magyar demokrácia és jogállamiság köszönik szépen, jól vannak!

888.hu

2020.05.17. 15:44

A londoni Breitbartnak adott interjújában a nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár rámutatott: nem volt igaza a koronavírus-törvény adta felhatalmazás mögé diktatúraépítést képzelgőknek, így ideje lenne bocsánatot kérniük.
(...) az elmúlt tíz év legnagyobb Magyarországgal kapcsolatos álhírkampányának lehettünk tanúi a koronavírus-törvény kapcsán.

Minden erőfeszítésünk ellenére, ennek a politikai paletta szinte minden szegmensében volt, aki bedőlt, mi több a politikai haszonszerzés érdekében rájátszott, fogalmazott Kovács Zoltán államtitkár abban a Facebook-bejegyzésében, amelyben megosztotta, hogy minderről beszámolt a londoni Breibartnak adott interjújában.

A kommunikációs szakember azt is leszögezte:

A törvénynek is köszönhetően a magyarországi védekezés az egyik legsikeresebb az Európai Unión belül is. Ennek köszönhetően a törvény adta különleges jogköröket május végén vissza tudjuk adni az Országgyűlésnek.

Kovács szerint „reméljük, hogy akiknek a világjárvány kellős közepén volt idejük és energiájuk, hogy a parlament felfüggesztésével, a sajtószabadság (sokadik) bedarálásával, és hasonló, minden alapot nélkülöző feltételezésekkel gyanúsítsanak minket, most lesz érkezésük bocsánatot kérni Magyarországtól, a kormánytól és mindenek előtt a magyar emberektől!

Ugyanakkor arra is rámutatott, hogy sokan személyesen a miniszterelnököt támadták az álhírekre alapozva.

Az Orbán Viktort a járvány diktatúraépítésre való kihasználásával vádolóknak pedig talán illene egy extra kört futni a miniszterelnöknél is.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére