Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kovács Zoltán: mintha csak a Soros-tervet olvasnánk az európai liberálisok új bevándorláspárti javaslatában

888.hu

2020.01.22. 17:54

Mintha csak a Soros-tervet olvasnánk az európai liberálisok (melynek egyébként a Momentum is tagja) új bevándorláspárti javaslatában – közölte Facebook-oldalán a Miniszterelnöki Kabinetiroda nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkára.

Kovács Zoltán hangsúlyozta, Magyarországot meg kell őrizni magyar országnak, Európát pedig európainak.

A Facebookra felkerült videójában Kovács Zoltán kifejtette:

Azt gondolnánk, hogy lassan öt évvel a migrációs válság után Európa felelős politikusai végre belátták a bevándorláspárti politikájuk kudarcát.

A politikus szerint azonban sajnos nem ez a helyzet.

Most éppen az európai liberálisok tettek le egy újabb javaslatot az Európai Parlament asztalára. A magukat Európa megújítóinak tekintő csoport (Renew Europe) olyan javaslatokat tett az asztalra, amelyek kísértetiesen emlékeztetnek Soros György 2015-ös tervére

– jegyezte meg.

Eszerint – mint az államtitkár elmondta – lehetőséget, nem pedig veszélyt látnak a migrációban, menedzselni akarják, nem pedig megállítani. Ösztönözni akarják a bevándorlók beáramlását és a családegyesítést, állampolgárságot szeretnének nekik adni, illetve arra köteleznék az európai tagállamokat, hogy kötelezően vegyenek részt a migránsok szétosztásában. Továbbá sokkal több szerepet, lehetőséget adnának azoknak az ngo-knak, amelyek eddig is aktívak voltak a bevándorlás segítésében.

Ez a 2015-ben már látványosan megbukott bevándorláspárti tervek leporolása és újra napirendre tétele

– jelentette ki Kovács Zoltán, hozzáfűzve, nevükben Európa megújításáról beszélnek, de pontosan tudjuk, hogy ezek a tervek Európa pusztulásával járnának.

Az államtitkár leszögezte, Magyarország kormánya – ahogy az elmúlt öt évben is – következetesen a magyar emberek jogait és érdekeit képviseli az Európai Unióban.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére