Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Külföldrõl importálja a migránssimogató aktivistákat a Soros-hálózat

Vincze Viktor Attila

2016.09.28. 21:28

Már nem csak a migrációt támogató szervezetek pénzügyi támogatása, hanem az aktivistái is külföldrõl érkeznek. Ez derült ki azzal az üggyel kapcsolatban, amely szeptember 24-én történt, és amely során migránsvédõ aktivisták fizikailag bántalmazták, leköpték és lökdösték Német Ferencet a vagyonvédelmi kamara elnökét Szegeden - tudta meg a 888.hu.

Szombaton a rendőröknek kellett megvédenie a vagyonvédelmi kamara elnökének testi épségét a röszkei zavargásban érintett migránsok szabadon bocsátásáért Szegeden demonstráló külföldi aktivisták haragjától. Német Ferencet, a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara országos elnökét a Szegedi Törvényszék épülete előtt azért támadták meg csoportosan a migrációt támogató aktivisták mert “Refugees not welcome” “Nem várjuk a bevándorlókat” feliratú papírlapot maga elé tartva állt néhány méterre tőlük.

Német Ferenc a 888.hu-nak nyilatkozva elmondta, hogy rendőrségi feljelentést tett az ügyben, amelyben várhatóan garázdaság miatt indulhat eljárás. Egyébként a támadás elszenvedőjeként az ügy legfontosabb vonatkozásának azt tekinti, hogy most láthatóvá vált: a bevándorlók ügyeiben végtelen toleráns képet mutató aktivisták még a legcsendesebb véleményt sem tűrik meg a tevékenységükkel kapcsolatban, sőt ha megtehetnék, akkor fizikailag megsemmisítenék azt, aki más véleményen van.

Az egyébként szegedi közéleti szereplőkánt is aktív Német Ferenc azt különösen furcsának tartja az egész történés kapcsán, hogy egy magyar civil szervezet, a Migráns Szolidaritás csoport (MigSzol) migránstámogató demonstrációján összesen tucatnyian vettek részt akiknek a jelentős része ráadásul külföldi volt.

Támadói közül is, ketten külföldiek voltak, egy vélhetően olasz, illetve egy osztrák személyében – mondta a vagyonvédelmi szakember, hozzátéve, hogy valószínűleg hiányt szenved magyar aktivistákból a szervezet amely a migrációt minden eszközzel támogatni próbálja.

Német Ferenc szerint további érdekes kérdéseket vet fel az a tény is, hogy a magyar határt tavaly erőszakkal megtámadó migránsok egyikének büntetés nélküli szabadon bocsájtását követelő magyarországi szervezet aktivistái miért egy osztrák, illetve egy diplomata rendszámú autóval érkeztek a szegedi bírósághoz. A vagyonvédelmi kamarai vezető az események kapcsán arra a következtetésre jutott, hogy a feltehetően jól megfizetett külföldi aktivisták nélkül nem működnének a migráció minden áron való elfogadottá tételéért dolgozó szervezetek.

A Migszol a Soros-hálózat része

A Migszol, a honlapja által ismertetett céljai és tevékenysége alapján egyértelműen Soros György bevándorlást segítő, támogató hálózatának egyik tagja. Egyébként a szervezet gazdálkodásáról, működési forrásairól, de még szervezeti működésének részleteiről sincsenek közzétéve nyilvános információk.

A szervezet saját tájékoztató anyagaiban együttműködő partnerként a Soros-hálózat szinte minden tagja szerepel, többek között például a Magyar Helsinki Bizottság vagy az amerikai milliárdos George Soros-hoz közvetlenül is köthető Nyílt Társadalom Alapítvány (Open Society Foundations) egyik csoportja, a W2eu (Welcome to Europe) is. Ez az a szervezet, amely még a migránsok Európába érkezése előtt az interneten, Facebook-csoportokban és nyomtatott tájékoztató kiadványokban, brosúrákban részletesen tájékoztatja az illegális migránsokat, arról, hogy mit kell tenniük a sikeres bevándorlásuk, vagy legalábbis a kitoloncolásuk elkerülése érdekében az uniós országok hatóságai előtt.

Egyébként a Migsol neve a kvótareferendum tájékoztató kampányának indulásakor is szerepelt a hírekben, amikor is két aktivistájukat a kormányzati plakátok rongálása, egész pontosan átfestése közben tetten érték. Az ügyük elsőfokú bírósági tárgyalása október végén folytatódik.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére