Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Levélben gratulált Köves Slomó rabbi Benjámin Netanjahu újraválasztásához

Pörge Béla

2019.04.11. 09:06

Levélben gratulált Köves Slomó, az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH) vezetõ rabbija Benjámin Netanjahunak, Izrael kedden újraválasztott miniszterelnökének - közölte az EMIH csütörtökön az MTI-vel.

A közlemény szerint a rabbi levelében kiemelte, hogy a magyarországi zsidó közösség számára nagy téttel bír, milyen eredmény születik Izraelben, és milyen irányt mutat Jeruzsálem a jövőben.

Köves Slomó arra buzdította Netanjahut, hogy a jövőben is minél szorosabb együttműködést építsen ki Magyarországgal. Ehhez felajánlotta személyes segítségét is.

Azt kívánom Önnek, hogy áldott emlékű mesterünk, Lubavicsi Rebbe áldása kísérje a következő években, kormányfői tevékenysége által pedig minél több fényt árasszon Izrael »gyertyája«, amely fényt áraszt a legnagyobb sötétségben is"

– fogalmazott a rabbi a levélben.

Ötödjére alakíthat kormányt Benjamin Netanjahu

Ugyan csökkent az előnye, mégis Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök alakíthat kormányt Izraelben. Rendkívül szoros eredményt hozott a keddi választás Izraelben. A legfrissebb eredmények szerint elapadt ugyan a Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök vezette Likud párt előnye az ellenzéki Kék-Fehér párttal szemben, azonban mégis a mostani miniszterelnök alakíthat kormányt.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére