Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ma valamit bejelent a Soros-egyetem

888.hu

2018.10.25. 08:15

Baloldali lapok úgy értesültek, hogy csütörtökön délután háromnegyed egyre az egyetem auditóriumába hívta az összes diákot Michael Ignatieff, a CEU rektora.

A nyilvánosságra hozott szűkszavú meghívóban csupán annyi áll, hogy a fórum fontos lesz. 

Soros György egyeteme a választások előtt is aktívan részt vett a kampányban, ám a kétharmad után egyből bejelentették, hogy távoznak. Az osztrák közszolgálati rádió értesülése szerint a Közép-európai Egyetem (CEU) és Bécs városa egyetértési megállapodást írt alá.

A Soros György által alapított magánegyetem az aláírt egyezmény értelmében a bécsi Otto Wagner Kórház helyiségeibe helyezi át a székhelyét, ahova 99 évre szól a bérleti szerződése.

2017. április 4-én a magyar parlament elfogadott egy olyan törvénymódosítást, mely kimondja, hogy külföldi egyetem akkor folytathat Magyarországon oktatási tevékenységet, ha a működéséről kormányközi megállapodás született és a székhelye szerinti országban is ténylegesen felsőoktatási képzést folytat.

Soros György közben minden létező csatornán megtámadta Magyarországot, és amerikai befolyását felhasználva megpróbált nyomást gyakorolni a kormányra. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére