Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Macron gratulált Orbán Viktornak

Bertha László

2018.04.17. 09:30

A kétoldalú és az Európai Unión belüli együttmûködésrõl írt Emmanuel Macron francia köztársasági elnök abban a levélben, melyet Orbán Viktornak küldött, gratulálva a magyarországi parlamenti választáson elért sikeréhez.

Április 12-i keltezésű levelében a francia államfő biztosította a magyar miniszterelnököt, hogy folytatni kívánja a konstruktív munkakapcsolatot annak érdekében, hogy minden területen elmélyítsék a Franciaország és Magyarország közötti kötelékeket – tájékoztatta kedden az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Macron levelében emlékeztet arra, hogy jövőre ünnepeljük hazánk uniós csatlakozásának 15. évfordulóját, és örömmel dolgozik együtt Orbán Viktorral – a V4-es együttműködés országainak bevonásával is – az európai építkezés előrehaladása, az európai értékek fenntartása érdekében.

A francia elnök a minap egy tévéinterjúban a közép-európai országok bevándorlásellenessége kapcsán úgy fogalmazott, hogy egyetlen Orbán Viktor által vallott értéket sem tart magáénak. Talán emiatt sem véletlen, hogy miért Emmanuel Macron minden idők legnépszerűtlenebb francia államfője.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére