Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Már úton vannak az Erzsébet-utalványok

Bokor Gábor

2017.11.26. 17:28

A Magyar Posta vasárnap jelentette be, hogy megkezdte az Erzsébet-utalványok kézbesítését, karácsonyig folyamatosan viszi ki az érintetteknek, és mindent megtesznek annak érdekében, hogy a nyugdíjasok a lehetõ leghamarabb megkapják a küldeményeket.

A kormány döntése szerint minden arra jogosult részesül 10 ezer forint értékű Erzsébet-utalványban, amelyet négy 2000 forintos és két 1000 forintos címletű utalványként, egy borítékban kapnak majd kézhez a címzettek"

– áll a közleményben.

A posta szerint a borítékban található utalványszelvényeket középen, a perforáció mentén lehet szétválasztani, az utalványok jövő év december 31-ig válthatók be.

A belföldi jogosultak várhatóan még karácsony előtt kézhez kapják az utalványokat. Azoknak, akiket nem magyarországi címen tartanak nyilván, szintén még december hónapban továbbítják az utalványokat"

– írják.

Azok, akik 2017 novemberében még nem, csak decemberben válnak nyugdíjra vagy nyugdíjszerű ellátásra jogosulttá, egy következő ütemben, várhatóan jövő januárban kapják meg a nekik járó Erzsébet-utalványt.

Az idősek a postástól személyesen vehetik át az utalványt, ám helyettük meghatalmazottjuk vagy közeli hozzátartozójuk is megteheti ezt. Amennyiben nincsenek otthon, értesítőt kapnak és tíz napig át lehet venni a küldeményt a letéti postán.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére