Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Márki-Zay Péter: Össze kell fogni Gyurcsánnyal

888.hu

2021.10.19. 10:00

Egy igazi jobboldali ember vallomása.

 

Amint arról korábban beszámoltunk, Márki-Zay Péter lett az előválasztásnak gúnyolt show-műsor győztese, miután Karácsony Gergely népszerűsége bezuhant, és kénytelen volt visszalépni.

A 888.hu arról is beszámolt, hogy Hódmezővásárhely polgármestere egyáltalán nem akar konzervatív kormányt, baloldali programot kíván megvalósítani.

Azt gondolom, kellően meggyőződhettek arról, hogy bárki is legyen Magyarország miniszterelnök-jelöltje, egy olyan közös programot fog végrehajtani, amelyben a baloldali programelemek és a zöldelemek, sőt a liberálisoknak kedves fontos pontok is megvannak. Szó sincs arról, hogy egy konzervatív kormány alakulna Magyarországon”

– fogalmazott a Gyurcsánynéval rendezett vitán Márki-Zay.

Persze ez a kijelentése egyáltalán nem meglepő, hiszen már korábban is arról beszélt, hogy semmi kivetnivalót nem lát abban, ha összefog Gyurcsány Ferenccel. Egy élő YouTube-videóban Márki-Zay kijelentette:

Tehát, kérem szépen, nincs mese, a pártok meg a civilek nem civódhatnak, össze kell fogni, Gyurcsánnyal, Jobbikkal, cigányokkal, zsidókkal, mindenkivel össze kell fogni.”

Egy magát jobboldalinak valló ember tényleg összefogna a böszmével?

Itt az újabb bizonyíték tehát, hogy a Gyurcsány–Márki-Zay paktum megköttetett, és most már látjuk, életbe is lépett.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére