Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Megszólalt a Jobbik-bulin megtámadott nő: „Feldolgozhatatlan, ami történt”

888.hu

2022.05.17. 15:20

Először szólalt meg az őt ért támadásról V. Anita, Szilágyi György jobbikos képviselő élettársa. A Blikknek nyilatkozva a nyíregyházi édesanya úgy fogalmazott: egyelőre képtelen feldolgozni, ami a Jobbik disznótorán történt vele. Mint mondta, heteken keresztül se éjjele, se nappala nem volt a bulin történtek után.

 

Megmondom őszintén, éppen tegnap beszéltünk arról, hogy talán érdemes lenne szakember segítségét kérnem, aki segít a trauma feldolgozásában. Ez pszichológusi segítséget jelentene, ezen még gondolkodom. A támadás feldolgozhatatlan számomra, ahogy az is, ami azóta történt, mert azóta is annyi igazságtalan bírálatot kapok, amiért felvállaltam a történteket, amit nagyon nehéz elviselnem. Épp ez az, amit szerettem volna elkerülni.”

– nyilatkozta.

 

A Blikk emlékeztetett, hogy a 24 éves nő választókerületi szervezőként kapott meghívást tavaly decemberben a Jobbik disznóvágására, ahova a párt szabolcsi vezetői, a felső pártvezetés tagjai is hivatalosak voltak, így természetes volt, hogy ő is jelen lesz. Annak ellenére, hogy párját, az akkor még alelnöki tisztséget betöltő Szilágyi Györgyöt – hiába kérte – nem hívták meg. Mint nyilatkozta, a

legvadabb álmaiban sem gondolta, hogy bajba kerülhet, pedig a férfiakkal teli rendezvény egy ponton rémálommá vált: becsalták egy szobába, az ajtót rázárták, az egyik jobbikos pedig erőszakoskodni kezdett vele.

 

Segítségért kellett kiabálnia, hogy valaki észrevegye, mi történik, és ha nincs Gyüre Csaba, a párt megyei elnöke, aki a kiáltozást hallva kimentette a szobából, talán még sokkal durvább dolog történik.

 

A Blikk kiemelte azt is, hogy az ügy kirobbanása óta Anitát megbélyegezték, és csak még több támadás éri. A lap szerint a fiatal hölgy számára az egyik legnagyobb csalódás az volt, hogy ahonnan támogatást várt volna, onnan támadták, viszont olyanok álltak ki mellette, akiktől erre nem számított volna: a Fidesz képviselői.

 

Azért is különösen jólesett, hogy kormánypárti képviselő hölgyek álltak ki mellettem, mert nem ugyanazon a politikai oldalon állunk. Azért csak a párton belül kértük a választásokig az elkövetőkkel szembeni következmény alkalmazását, mert nem akartam terhelni az összellenzék választási kampányát ezzel a súlyos üggyel, pedig az elkövetők bocsánatot sem voltak hajlandók tőlem kérni.”

– írta a V. Anita egy köszönőlevelében.

 

A nő ezért előbb a párton belül próbált választ kapni kérdéseire, nem rögtön fordult a rendőrséghez, amit a bírálói a szemére vetnek. Úgy tudni, egyelőre továbbra sem hallgatott ki senkit gyanúsítottként az ügyben a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság, ahol személyi szabadság megsértésének gyanújával nyomoznak. A lap hozzátette, hogy egy ilyen cselekedet egyébként alapesetben három év börtönnel is sújtható. Úgy tudni, a tanúk felkutatása már megkezdődött.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére