Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Megszületett a fővárossal közös megállapodás a turizmus fellendítése érdekében

MTI

2020.10.02. 11:55

Hurrá!

Együttműködési megállapodást írt alá a hivatás- és üzleti turizmusban rejlő lehetőségek kiaknázása és fellendítése érdekében a Magyar Turisztikai Ügynökség, a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány, a Magyar Kongresszusi Iroda, valamint Budapest Főváros Önkormányzata és a Budapest Fesztivál- és Turisztikai Központ pénteken, a Budapest Turizmus Konferencia és Díjátadó 2020 elnevezésű eseményen.

Karácsony Gergely főpolgármester köszöntőbeszédében kiemelte, hogy az együttműködés remélhetőleg sokat segít majd Budapest erősítésében az üzleti konferenciaturizmus területén.
Bár a gazdaságélénkítés állami feladat, Budapest mégis mentőcsomaggal segíti a helyi vállalkozásokat – mondta a főpolgármester, utalva arra, hogy a Fővárosi Közgyűlés jelentősen mérsékli a turisztikai vállalkozások ingatlanbérleti és közterület-használati díjait, valamint a taxisok drosztdíjait.

Faix Csaba, a Budapesti Városarculati Nonprofit Kft. (BVA) és a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ (BFTK) ügyvezetője kiemelte, hogy

a ma aláírt budapesti megállapodás segítségével jóval több üzleti turista érkezhet a városba, ezzel munkát és lehetőséget adva a helyi vállalkozásoknak.”

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére