Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Migránsokat hozna Keszthelyre a Migration Aid

888.hu

2017.08.03. 10:58

Soros migránssimogató szervezete a Balaton-parti városban szállásolná el a tranzitzónából kiengedett migránsokat. A befogadótábor neve pedig bizonyára minden szolidáris brüsszeli liberálisnak könnyet csal a szemébe.

A szervezet közösségi oldala szerint aktivistáik pénteken indulnak a Balaton-parti városba, hogy előkészítsék a terepet a tranzitzónákból érkező menedékkérők fogadására. A helyet pedig – kapaszkodjatok meg – Tündérligetnek fogják hívni.

A hírt a Migaid a Facebook-oldalán jelentette be. Az ingatlant állítólag egy osztrák adományozó ajánlotta fel többéves használatra.

"A helyet arra szeretnénk használni, hogy a tranzitokból szabaduló menekült családok számára néhány hetes időtartamra nyugodt, az átélt traumák feldolgozását segítő környezetet biztosítsunk. A területet augusztus 1-jén vehetjük birtokba és szeretnénk már augusztus elejétől menekült családokat vendégül látni. Az augusztus 5-6-i hétvégére balatoni fürdőzéssel egybekötött területrendezős/háztakarítós napokat szervezünk a területre" – írják.

A megerősített jogi határzár tavaszi bevezetése óta a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzetben kizárólag személyesen, a határon lévő tranzitzónákban lehet menedékjogi kérelmet benyújtani, az eljárás ideje alatt pedig a zónát csak kifelé, azaz Szerbia felé lehet elhagyni.

(Magyar Idők)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére