Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Minden pénzét felélte már a Jobbik

Bertha László

2018.08.04. 14:36

A Jobbik pártvezetése nemcsak az ÁSZ-bírságra érkezett adományokat, hanem a megyei és a helyi alapszervezetek pénzét is elvette, hogy a bezsebelt összeget kampánycélokra fordítsa.

A Magyar Idők beszámolója szerint mindezt Csanádi Gábor, a párt Pest megyei frakcióját nemrég elhagyó politikus is megerősítette.

Vérlázító, hogy a kampány során egyik percről a másikra emeltek le úgy milliós tételeket a választókerületek számlájáról, hogy senkit sem értesítettek róla”

– írta közösségi oldalán a politikus.

Csanádi azt is hozzátette, hogy pontosan tudja, hogy csak Pest megyében a megyei számlájukról 7 millió forintot vont el a központ, amit aztán az utolsó fillérig el is költöttek. A politikus szerint, ahol a pártvezetés nem vette el a választmány pénzét, ott az egyéni országgyűlési képviselőjelölt tapsolta el az egészet, megfejelve mindazt néhány százezer forintnyi kiegyenlítetlen számlával, mondván, hogy „ezt majd a központ rendezi”.

Sok minden volt már, ami miatt csalódtam a párt vezetésében, de miután szembesültem azzal, hogy hatalmas összegeket hogyan pazaroltak el méregdrága kampányra, és hogy a felelőtlenül herdáló jelölteket semmilyen szankció nem érte, nagyban hozzájárult a döntésemhez, amikor is június végén kiléptem a pártból”

– írta Csanádi Gábor, aki szerint az elköltött pénzt a Jobbik központja képtelen lesz előteremteni a jövő évi önkormányzati választásra.

A lap korábbi információja tehát igaznak bizonyult, hiába próbálta azt a Jobbik pártvezetése tagadni.

Követhetetlen, mire költötte a Jobbik a kampánypénzeket

2018. augusztus 2. 09:00 Új kampánybeszámolóval rukkolt elő a Jobbik, ami egyértelművé teszi, hogy az eredeti dokumentumban szereplő összegek nem stimmeltek, ráadásul miközben a párt folyton azt bizonygatta, hogy beszámolójával minden rendben, a módosított verziót mégis aláírta a párt elnöke, Sneider Tamás - írta a Magyar Idők csütörtöki számában.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére