Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Morvai: migránsáradattal készül az EU április 8-ra

Bertha László

2018.03.22. 06:28

A magyar EP-képviselõ szerint hatalmas az izgalom Brüsszelben: sikerül-e április 8-án megtörni, térdre kényszeríteni Magyarországot, s elárasztani hazánkat afrikai és közel-keleti bevándorlókkal, az Európai Unió és szövetségesei "nyílt társadalom tervének" megfelelõen.

Miközben Magyarországon az ellenzéki pártok egymással versengve kicsinyítik, jelentéktelenítik a tömeges migráció, az idegenek betelepítésének veszélyét, aközben az Európai Parlamentben nap mint nap győződhetünk meg arról, hogy a migránspártiak elszántsága változatlan, s pezsgőjüket már hűtik az április 8-i magyarországi választásokra”

 – áll Morvai Krisztina közleményében, aki az ügy kapcsán az Európai Parlamentben is felszólalt.

A politikus szerint minden nap vannak előterjesztett jelentések a tömeges migráció „fontosságáról”, „kedvező voltáról”, így akár naponta lehetne közzétenni a mostanihoz hasonló felvételeket.

Az ülésről közzétett felvételen ezúttal Thomas Mann német képviselő ad számot arról, hogy milyen fontos is lenne számukra, ha Magyarország végre abbahagyná a migránspárti előterjesztések megvétózását, és erre Morvai Krisztina reflektál, válaszol.

Az április 8-i választások tétje hatalmas. Döntsünk bölcsen, felelősségteljesen, szem előtt tartva hazánk jövőjét! Isten óvja és vezesse Magyarországot!”

– írja Morvai.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére