Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nógrádi: elkezdõdött a titkosszolgálatok közötti valós információcsere

Bokor Gábor

2019.03.23. 12:15

Elkezdõdött a titkosszolgálatok közötti valós információcsere - mondta Nógrádi György biztonságpolitikai szakértõ az M1 szombat reggeli mûsorában annak kapcsán, hogy az elmúlt napokban Magyarországon, Ausztriában és Németországban is õrizetbe vettek embereket terrorcselekmények alapos gyanúja miatt.

A szakértő emlékeztetett: a Terrorelhárítási Központ (TEK) által elfogott férfi eddig átcsúszott minden ellenőrzésen. Görög tartózkodási engedélyt kapott, amit az Európai Unióban használhatott, de kiderült, hogy Szíriában tömeggyilkosságokat terveztek és vezettek.

Nem fog kiderülni, hogy az információ melyik országból érkezett, de a történtek azt mutatják, hogy elkezdődött Európában az együttműködés"

– közölte Nógrádi, aki felhívta a figyelmet arra is, hogy az Iszlám Állam terrorszervezet szétesőben van.

Tagjai mindent megtesznek, hogy lehetőség szerint Európában fogják el őket; ha itt kerülnek börtönbe, az "nyaralás" ahhoz képest, ahogy Szíriában vagy Irakban bánnának velük – fejtette ki. A szakértő szerint a következő évek egyik legfontosabb kihívása lesz Európában, hogy hogyan lehet megszabadulni a "túlélő" terroristáktól, mert ezek az emberek napi terrorfenyegetést jelentenek.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére